GOLOTA:((((((
GOLOTA:((((((
kto ogladal walke ten wie :/ andrew przegral na punkty z ta ciotka ruizem:(((
Kur*** ale jednego nie moge zrozumiec jak ktos kto 2 razy lezal na deskach przez cala walke klinczowal i nierzadziej faulowal mogl wygrac walke na punkty
przeciez to jakas paranoja jesT:[[[[ poprostu ktos chcial zeby ruiz wygral i wygral SMUTNE ale prawdziwe:// W ten oto sposob boks stracil na swoim uroku bo gore zaczely brac pieniadze i poprostu kupowanie walk
pzdr
Kur*** ale jednego nie moge zrozumiec jak ktos kto 2 razy lezal na deskach przez cala walke klinczowal i nierzadziej faulowal mogl wygrac walke na punkty
przeciez to jakas paranoja jesT:[[[[ poprostu ktos chcial zeby ruiz wygral i wygral SMUTNE ale prawdziwe:// W ten oto sposob boks stracil na swoim uroku bo gore zaczely brac pieniadze i poprostu kupowanie walk
pzdr
-
- Kontakt:
Ja sie wqrwilem masakrycznie .... pomijajac hujową przeszłość Gołoty na ringu wczoraj pokazał klase ... Jednym słowem Dlamnie GOŁOTA WIN ... i *** w dupe całym qrwa Tym "Juri" i Temu Ruizowi ktory walczyl jak niedodupceniec reprezentujac z soba wielka kupe gówna a nie boks zawodowy mam na mysli te klincze m.in wziete z zapasów chłop 2 razy na deskach lezal i wygrał paranojaaaaaaaaaaaaa .....
[]\/[]onGooSe C[]-[]ardLuc[]<
Kurwa tyle czekalem na ta walke kurwa...... a tu ja pierdole jak to wogole mozliwe ze frajer ktory 2 razy jebnol na deski i kurwa ktory mial kurwa mniej celnych ciosow i kurwa ktory 3 ostatnie rundy lepil sie do goloty jak mucha do gowna no kurwa co to ma byc ja pierdole??????????
DLA MNIE GOLOTA WIN!
DLA MNIE GOLOTA WIN!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
box juz od dawna to same przekrety juri... golote to juz kolejny raz przekrecili...
a np. wlodarczyka... ktory mial w *** wal nieprzegranych, mogl juz zostac legenda miedzynarodowa bo mial miec najwiecej wygranych walk... oczywiscie sedziowie przekrecili...
********* taki box... hajs sie liczy i nic wiecej!
a np. wlodarczyka... ktory mial w *** wal nieprzegranych, mogl juz zostac legenda miedzynarodowa bo mial miec najwiecej wygranych walk... oczywiscie sedziowie przekrecili...
********* taki box... hajs sie liczy i nic wiecej!
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
tez sie wkurzylem na maxa ja nie moge ten ruiz walczyl jak ciota 2 razy na deskach sie znalazl mial mniej celnych ciosow i jeszcze wygral... szkoda gadac ale co prawda mial pod konie ckilka dobrych 'zagrywek' ale to bylo duzo mniej niz tych co gołota poslal mu w ryj :[ sedziowie suxx
deeejot rusza czarne puyyytyyyyy......