Łódź
Łódź
joł`a
mam małe pytanie, od dawna sie interesuje dualem trialem itpale naprawde w tej dupnej łodzi nie ma miejsc do jeźdźenia wrazieczego tak mi sie wydaje , bo oprucz pomnika i łagiewników w t których troche jest do jeźdźenia i skakania....
ale czy wie ktoś czy w łodzi są jakeiś hopki.... jakieś miejsca do jazdy ??
thx narazie
mam małe pytanie, od dawna sie interesuje dualem trialem itpale naprawde w tej dupnej łodzi nie ma miejsc do jeźdźenia wrazieczego tak mi sie wydaje , bo oprucz pomnika i łagiewników w t których troche jest do jeźdźenia i skakania....
ale czy wie ktoś czy w łodzi są jakeiś hopki.... jakieś miejsca do jazdy ??
thx narazie
limp bizkit in da house
Re: Łódź
cze niewiem z jakiej części łodzi jesteś tak że ci nie pomoge jak powiesz z jakiej dzielnicy jesteś to ci coś poradze jak coś to na gg 5674497 narxxxxxxxxxxxxxxx
-
- Kontakt:
Nie gadaj, że nie ma miejsc... Tego jest całkiem całkiem... Ja w sumie nie narzekam... Tylko dobrego sk8 parku troche brakuje...
Łagiewniki
Rogi
Warszawska
ASP
Pomnik (Radogoszcz)-tam się wychowałem :P
Pomnik(Plac Wolności)
Park Śledzia(Mojżesz rządzi)
Łódź Kaliska
Manhattan
P.Rubinsteina
P.Shillera
i jeszcze pewnie dużo pominąłem...
Jakby co GG:1212771
A Ty z jakiej dzielnicy jesteś?
Pozdro
Łagiewniki
Rogi
Warszawska
ASP
Pomnik (Radogoszcz)-tam się wychowałem :P
Pomnik(Plac Wolności)
Park Śledzia(Mojżesz rządzi)
Łódź Kaliska
Manhattan
P.Rubinsteina
P.Shillera
i jeszcze pewnie dużo pominąłem...
Jakby co GG:1212771
A Ty z jakiej dzielnicy jesteś?
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ekipe stary u mnie na os. to są takie pały co na rowerach z hipermarketów jeżdżą...:Di sie bardzo z tego cieszą...:) mo w sumie kiedyś chciałem coś zrobić w lesie którego blisko mieszkam ale tam nie ma gdzie jeździć za mało mijesca a do łagiewnik na codzień troche daleko a ttych okolic o których mówicie prawie wogule nie znam bo ja mieszkam zaraz pod zgierzem....:D to troche daleko na ASP:D a raczej na stricie jeżdże no i troche trialu dla szpanu :P a w łagiewnikach pseudo DH:D bo na moim GT to nie zabardzo na prawdziwe DH :D
eja tak wogule t mniejwięcej to gdzie mieszkacie i gdzie najczęściej jeździcie rozumiem że tera nie za dużo bo ręce odmarzają ale co tam.... :D
narazie
eja tak wogule t mniejwięcej to gdzie mieszkacie i gdzie najczęściej jeździcie rozumiem że tera nie za dużo bo ręce odmarzają ale co tam.... :D
narazie
limp bizkit in da house
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: