Uwaga oszust!!!
Uwaga oszust!!!
Siema zostałem oszukany przez goscia który sie zowie Sebastian M.
http://www.dh-zone.com/forum/memberlist ... le&u=26293 przysłał mi on rower w którym z opisem zgadzało się może z 5 rzeczy i były kłopoty ze zwrotem mówił ze nie bedzie problemow ze zwrotem ze odda pieniądze i wogóle niestety tak się nie stało. Wiec moje pytanie brzmi czy zna ktos moze jakies jego namiary ,nr telefonu lub cos w tym stylu. Z góry dzieki
http://www.dh-zone.com/forum/memberlist ... le&u=26293 przysłał mi on rower w którym z opisem zgadzało się może z 5 rzeczy i były kłopoty ze zwrotem mówił ze nie bedzie problemow ze zwrotem ze odda pieniądze i wogóle niestety tak się nie stało. Wiec moje pytanie brzmi czy zna ktos moze jakies jego namiary ,nr telefonu lub cos w tym stylu. Z góry dzieki
-
- Kontakt:
Były? Czyli już wszystko się wyjaśniło? Jakie kłopoty?mirek98 pisze:i były kłopoty ze zwrotem mówił ze nie bedzie problemow ze zwrotem ze odda pieniądze i wogóle niestety tak się nie stało.
Kupując rower nie posiadasz do sprzedawcy adresu, nr telefonu? Kontaktowaliście się tylko przez PW na dhz?mirek98 pisze:czy zna ktos moze jakies jego namiary ,nr telefonu lub cos w tym stylu.
były bo juz prawie zapomniałem o tej sprawie to było w wakacje ale kasy dalej nie ma miał jeszcze odesłać mi to co miało byc jeszcze do rowera czyli dartmoor nitro i opone kontaktowaliśmy się na gg gdzieś powinienem miec te rozmowy ale nie jestem pewien miałe też nr telefonu ale on wogóle nie odpowiada usunął również swoje gg dlatego nie mam z nim kontaktu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: