End of the season vid!
End of the season vid!
http://www.youtube.com/watch?v=EgiHHS_Wz1Q
W ogromnych bólach i tonach błota powstal mój pierwszy film. Co o nim sądzicie co poprawić? Macie moze jakies patenty na ciekawe ujęcia ? proszę o rady !
W ogromnych bólach i tonach błota powstal mój pierwszy film. Co o nim sądzicie co poprawić? Macie moze jakies patenty na ciekawe ujęcia ? proszę o rady !
Re: End of the season vid!
Mnie się filmik podoba, ale tak jak napisał kolega dużo dłuższy i więcej jazdy.
Fajne ujęcia wychodzą z cable cam no i jakąś osobę która by to nagrała
ze statywu żeby ujęcia były dłuższe .
Fajne ujęcia wychodzą z cable cam no i jakąś osobę która by to nagrała
ze statywu żeby ujęcia były dłuższe .
jak na film o dlugosci 1:30, 50 sekund ujec na twojego citroena, brame do domu i spodnie to o jakies 40 sekund za duzo...
ujecia statyczne nigdy nie beda sie ciekawie prezentowac, szczegolnie jesli tylko takie wystepuja w filmie.
tony blota, ogromne (?) bóle ale niestetety w filmie tego nie widac. Zainwestuj w operatora i znajdz jakas ciekawsza miejscowke, bo na tej to raczej niewiele mozna pokazac.
btw. w pierwszych sekundach chwalisz sie jakims rejsingowym dh teamem, natomiast w filmie styl jazdy to raczej lekkie enduro...
bez urazy, ale takie moje skromne zdanie.
powodzenia w przyszlosci
ps. bardzo fajny rower
ujecia statyczne nigdy nie beda sie ciekawie prezentowac, szczegolnie jesli tylko takie wystepuja w filmie.
tony blota, ogromne (?) bóle ale niestetety w filmie tego nie widac. Zainwestuj w operatora i znajdz jakas ciekawsza miejscowke, bo na tej to raczej niewiele mozna pokazac.
btw. w pierwszych sekundach chwalisz sie jakims rejsingowym dh teamem, natomiast w filmie styl jazdy to raczej lekkie enduro...
bez urazy, ale takie moje skromne zdanie.
powodzenia w przyszlosci
ps. bardzo fajny rower
W tym wlasnie rzecz przez bloto nie bylo mozliwosci jazdy na niczym innym oprocz tej jednej trasy.. i ekipa spasowala a ja chcialem na zakonczenie sezonu sprawdzic sie w roli osoby montujacej film xd realia tego regionu polski sa takie ze nie ma tras na przyzwoitym poziomie.. ujecia byly krecone dzien przed sniegiem wiec nie mialem mozliwosci poprawienia ujec ano dokrecenia zadnych dodatkowych a mialem pewna wizje wstepu wiec faktycznie proporcje nie sa zachowane. W przyszlym sezonie mam nadzieje na jakis wyjazd w gory i zmontowanie prawdziwie downhillowego filmu.