Właściwy temat znajduje się w poniższym linku:
http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... 36&start=0
Do Administracji - W temacie zrobiło się drobne burdello. Łatwiej będzie go usunąć niż czyścić

400g łacznie? Mi sie wydaje ze blizej 500-600g. Do 1kg dojedziesz ale duzo wyzej nie wiem jak.JakubRudy pisze:Spaced - dętki mam teraz maxxis dh więc koło 2 stów na dętce stracę
Kupuj dobry, nie ciężki. YBN SL gold 2.5 sezonu, KMC X9SL gold tez 2 sezony mi zyje i dalej go mam, stary po prostu przeszedł na rower xc. Nie wyciągneły się bardzo. Nie pekają.JakubRudy pisze: Łańcuch wolę cięższy, ale trwały. Miałem już 2 łańcuchy srama za które dałem ponad 2 stówy za sztukę, i pękały jak głupie.
kupujac z ebaya to za cene tarcz stracisz duzo wiecej gram niz na tarczachJakubRudy pisze:Ze śrubami problem jest taki że kosztują kosmiczne pieniążki, a dużo na nich nie tracę ( liczącą pojedyncze srubki nie tracę więcej niż 20g).
Jakim cudem? Muddy marry w podwójnym oplocie wazą podobnie, a nawet wiecej od maxxisa. Tylko oplot FR ale to na lokalne triolsy tylko. Na schwable Fr zejdzie do 18.2-18.3kg.nukianuki0 pisze:Moj na Mudy Marry 2,5 i detkach Schwalbe Fr sl wychodzi 17,5 kg bez ti springa w Vividzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość