Opinia na temat ramy ! ;]

ven
Kontakt:

Opinia na temat ramy ! ;]

Post autor: ven »

http://www.duncon.pl./cock.html

Na ramie mialoby byc jezdzone wlasciwie wszystko, DH (ale nie az tak ekstremalne), skocznie (no nie az tak wysokie) czyli wszystko ostro ale nie az tak ;-)
no.. wyłączam jazde po asfalcie bo tego nienawidze :P wiadomo ze do lasu dojechac trzeba, wiec te 2-3 km robic bede ;-)

co o niej myslicie ?

pozdrawiam.
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ja bym zaczal od pytania czy ktos ja juz ma...bo raczej chyba nie..a jesli nie to mysle ze opinie wlascicieli pitbull'i duo beda miarodajne ba (wg mnie) sa podobne...
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
MiZZiU
Kontakt:

Post autor: MiZZiU »

no dh odpada (chyba że masz co innego na mysli pod tym skrótem) ale do dualu, dirtu jest zajebista jest jeszcze spótnik, pitbull no i najtańszy amstaf :] przed takim kupnem trzeba sie pożądnie zastanowić...
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

ma ją jeden gościu i nawet foty pokazywał :)
fajna ale ja bym brał kamuflaż pustynny :D
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

no ja wlasnie zamowilem ja sobie, nie wiem jak to bedzie bo mam tylko kumpli, ktorzey mieli amstaffa i pitbula. Co do pierwszej ramy to klna w nieboglosy, ale za to pitbula chala i to niezle. Dlatego wlasnie biare cock, nie wiem jak to bedzie bo ma 2 rurki poziome zamiast jednej(tak sie przyzwyczailem) no i poziome haki. Ale biore piaste da bomba 12 mm na sruby i po tarcze(chyba model XSR) dlatego sadze ze bedzie niezle, jak tylko na niej pojezdze to Ci powiem jaka jest. Ja ja chce do 4X i sadze ze sie nada
podobno jest cholernie wytrzymala. Narazie
Józef Stalin
Kontakt:

Post autor: Józef Stalin »

do 4x liczy sie bardziej waga niz wytrzymalosc ale ja nic nie mowie
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Zajebista rama :)
ODPOWIEDZ