. : SPROWADZANIE Z KANADY : .
. : SPROWADZANIE Z KANADY : .
Siema, czy ktośz was, albo z waszych kumpli ściągał cokolwiek z Kanady?
Chodzi mi o koszt przesyłki dużej paczki (rower), bo zwykle na stronkach nie da się wyliczyć kosztu, bo ywmiary przekraczają dopuszczalne przez przewoźnika... :(
Jeżeli ktokolwiek z was robił coś takiego i pamięta koszt, proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Krzysiek
Chodzi mi o koszt przesyłki dużej paczki (rower), bo zwykle na stronkach nie da się wyliczyć kosztu, bo ywmiary przekraczają dopuszczalne przez przewoźnika... :(
Jeżeli ktokolwiek z was robił coś takiego i pamięta koszt, proszę o pomoc.
Pozdrawiam
Krzysiek
. : MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ : .
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no max dobrze mówi...poza tym trzeba jeszce jakoś zapłacić temu gosciowi...przelew w banku pko bp kosztuje około 100zł ( w innych bankach nawet 4xdrożej!!) ale czesto jest taka sytuacja że bank nie przyjmie przelewu z poza kontynentu wiec trzeba inaczej próbować
mad cow a co myślałeś że za darmo wszystko jest..za 200 zł to wiesz... :)
mad cow a co myślałeś że za darmo wszystko jest..za 200 zł to wiesz... :)
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
generalnie najwięcej kosztuje przesłanie gosciowi kasy.
jak chcesz coś zamawiać, to dogadaj sie z wysyłającym, żeby wysłał paczkę do piasttravel( www.piasttravel.com ) zaadresowaną do ciebie i naklejonym odrywalnym adresem firmy(pytaj firmę o szczegóły, da się po polsku).
jakiś czas temu ściągnąłem sobie stamtąd ramkę, koszt transportu paczki - 70zł(statek, 6 tygodni czekania) samolot to ok 400zł.
kasę przekazałem przez western union, cennik na ich stronie, mają oddziały w kazdym pko sa(chyba).
jak chcesz coś zamawiać, to dogadaj sie z wysyłającym, żeby wysłał paczkę do piasttravel( www.piasttravel.com ) zaadresowaną do ciebie i naklejonym odrywalnym adresem firmy(pytaj firmę o szczegóły, da się po polsku).
jakiś czas temu ściągnąłem sobie stamtąd ramkę, koszt transportu paczki - 70zł(statek, 6 tygodni czekania) samolot to ok 400zł.
kasę przekazałem przez western union, cennik na ich stronie, mają oddziały w kazdym pko sa(chyba).