Serwis Manitou, Minute 1:00 SPV, 2004, 100/130

przemek_06
Kontakt:

Serwis Manitou, Minute 1:00 SPV, 2004, 100/130

Post autor: przemek_06 »

Siemka.
A więc mam takiego pacjenta na stanie (widelec kumpla no ale ja mam zrobic serwis) jak wyżej, Manitou, Minute 1:00 SPV, 2004, 100/130
Trzeba by mu zrobić serwis tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać bo manitou nigdy nie rozbierałem, serwisowałem jedynie marzocchi. Z tego co znalazłem w necie na pewno potrzebna będzie pompka, do SPV (prawa komora), ale jakie ciśnienie to już nie wiem...? Jest problem z regulacja skoku, przy kręceniu nie ma praktycznie żadnego oporu i nic się z amorkiem nie dzieje (ani w góre ani w dół...) ten "u-turn" wq mnie kręci się cały w środku, jakiś olej tam też jest chyba, ale z prawej czy lewej strony? Jak tak to jaki, gdzie i ile lać? ;) Ogólnie fajnie by było jak by ktoś opisał po kolei jak się do tego zabrać ;) Po prawej (z powietrzem) na dole jest imbus 8 chyba od jakiejś regulacji? Z drugiej strony jest klucz, tutaj już chyba nie ma regulacji żadnej?
ODPOWIEDZ