nie nie poprostu chodzi o to zeby najbardziej katowane tematy podwiesic na stałe zeby były cały czas widoczne!!!!!!
bo tak zniknie lamusowi temat z przed oczu i zakłada nowy.
Ktos gdzies kiedys miał skopiowane linki do najczesciej zadawanych pytan
wziasc je ułozyc i zrobic załózmy 4 tematy do których nie mozna nic dopisywac ale w pierwszysm poscie były by linki do odpowiedzi z poprzednich takich samych tematów.
nie wiem czy mnie zrozumieliscie ale moze to by było rozwiazanie :)
albo przynajmniej powypierdallac te powtarzajace sie po dziesiatki razy tematy!!
No swego czasu bylo kiedys FAQ, a teraz jest troche malo widoczne jesli jest, i jeszcze taki tekst ze redakcja dh-zone.com nie odpowiada za tresc forum czy jakos tak
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
no fajnie by bylo jesli ktos moglby mi przygotowac FAQ , czyli najczestsze pytania i odpowiedzi a ta moglbym to juz umiescic w sieci.... :) co myslicie??
bzp ma tego mnostwo. Zawsze zarzuca kilkanascie linkow do najczesciej powtarzajacych sie tematow. Zrzucmy sie na lezak to moze sie podzieli zebrana 'wiedza'
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
czy to was tak boli ze jest duzo takich samych pytan??? albo taki smaych postów??? tak wam to ciezko zniesc???? nie mozecie tego normalnie obejsć tylko wchodzicie mówicie: "jak ***** jest szukaj" nie mozecie tego normalnie olać????? zaraz zakładam o tym temat bo sie zbooolwersowałem
>:(