Kupiłem ostatnio Orange 223 z Monsterem, i ten, trzeszcy mi korba(Shimano ALTUS), korba jest z 2001 i kupiłem nową na placu, i czy może trzeszczeć przez to że mam wkład na ISIS? dałem dużo smaru czołgowego ale to spowodowało tylko żę ześlizgnęła mi sie podczas jazdy(w Szczawnie na Szczawianie) i pogiołem golenie w Monsterze i może to też jest przyczyna? Dziękuje za pomoc.
jesli pogioles golenie w monstrze to nic taiego. Ja skatowalem Avalanche w destroyerze street na 20" kolach. Moze dlatego, ze stosowalem srubokrety firmy topex i urzylem DOT4 do moich hayesow 12"??? a rama cala, tylko troche porysowala sie. A tak ogolnie to wypaz bo to bylo podczas dropu z kraweznika 30cm!!! Wczesniej ladowalem tylko z 15 cm!!!! Wiecie co to za akcja??? Normalnie wypaz, tylko moje Nokiany 3.0 sie szybko starly i przez to nie mam jak jezdzic. A co do korby to porponowal bym cos mega wypazzz, np oldscoolowe stalowki z wigry3??? Moge tanio zalatwic!!!!
mój kumpel złamał sztywną rame lee toy`a po skoku z krawężnika!!!! uważa że to przez to że miał za dużo powietrza w kołach i nie miał na sobie zbroi..........
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!