Kiedy firmy ruszają z nowym asortymentem?
Kiedy firmy ruszają z nowym asortymentem?
Kiedy to zazwyczaj jest? I czy np. co wiosnę dartmoor lub inna firma wypuszczają kolekcje np 2012,2013 czy średni co 2 lata? (indywidualnie od firmy czy przeważnie co rok?) miałem lekką przerwę i wypadłem z rynku
Generalnie, im większa firma i im tańszy model, tym wcześniej, tzn. modele 2013 niektórych marek możesz kupić już od kilku miesięcy.
Zdecydowana, ja nie wszystkie duże firmy/marki, wypuszczają nowe wersji wszystkich modeli co rok. Nie mogą sobie pozwolić na to, by klienci powiedzieli "że to ten sam rower co w zeszłym roku", co wg. jest chore, ale taka to branża.
Zdecydowana, ja nie wszystkie duże firmy/marki, wypuszczają nowe wersji wszystkich modeli co rok. Nie mogą sobie pozwolić na to, by klienci powiedzieli "że to ten sam rower co w zeszłym roku", co wg. jest chore, ale taka to branża.
pozdro
frango
frango
Nie chce zakładać nowego tematu a korzystając z tematu Boxxerow chciałbym zapytać. Czy są jakieś potwierdzone różnice po miedzy rocznikiem 2010 a młodszymi ? Część osób twierdzi że to są te same amortyzatory ze zmienioną nazwą RC, R2C2, RCCL. Chciałbym wyjaśnić wątpliwości a nie sugerować się opnią kolegów która nie zawsze może być trafna.