Skradziono - Kona Stinky
Skradziono - Kona Stinky
!!!!!WAZNE!!!!!!
Dzis okolo godz 11 skradziono moj rower kolo NEONETU. Rower to Kona Stinky, niebiesko - czarna rama z amoryzatorem Marzocchi 66(bialy), pedaly oraz mostek sa koloru limonkowego. Jak ktos zobaczy gdzies rower niech da mi znac lub zglosi to na policje, ktora rowniez otrzymala zgloszenie o kradziezy., bylbym wdzieczny. Za wskazanie zlodzieja nagroda pieniezna.
Dzis okolo godz 11 skradziono moj rower kolo NEONETU. Rower to Kona Stinky, niebiesko - czarna rama z amoryzatorem Marzocchi 66(bialy), pedaly oraz mostek sa koloru limonkowego. Jak ktos zobaczy gdzies rower niech da mi znac lub zglosi to na policje, ktora rowniez otrzymala zgloszenie o kradziezy., bylbym wdzieczny. Za wskazanie zlodzieja nagroda pieniezna.
Re: SKRADZIONO KONA STINKY
Dzis okolo godz 11 skradziono moj rower kolo NEONETU, miejscowosc OLESNO woj. opolskie. Rower to Kona Stinky, niebiesko - czarna rama z amoryzatorem Marzocchi 66(bialy), pedaly oraz mostek sa koloru limonkowego. Jak ktos zobaczy gdzies rower niech da mi znac lub zglosi to na policje, ktora rowniez otrzymala zgloszenie o kradziezy., bylbym wdzieczny. Za wskazanie zlodzieja nagroda pieniezna.