Kask irękawiczki do 150 zł :D
-
- Kontakt:
Kask irękawiczki do 150 zł :D
Szukam takiego kasku pasującego na początek
-
- Kontakt:
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=83502
za 100zł ?
dzwoń 660841648 lub pisz tutaj na pw
za 100zł ?
dzwoń 660841648 lub pisz tutaj na pw
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez przesady, kask nie musi być za 400zł. 661 to bardzo porządna firma i comp II nowe chodzą po 220zł.
Rękawiczki polecam foxy 360, bo są tanie i wygodne. Ja rękawice i tak co sezon zużywam i zmieniam...
Proponuję, byś nawet nie szukał używek, bo mogą mieć mikropęknięcia. Dozbieraj te grosze, 3 dni na promocji w realu czy na magazynie nawet albo nie jeździj, bo na bezpieczeństwie nie można aż tak oszczędzać.
Jak ktoś już jeździ 70km/h między drzewami, skacząc z wielkich urwisk to powinien mieć wszystko, zbroję, ochraniacz karku, itp. ale na początek 661 oferuje bardzo dobre, bardzo wytrzymałe, lekkie i wygodne kaski. Ja całe życie jeżdżę w 661 kaskach i nie raz mi uratował łepetynę.
Dobrze powiedziałeś, najlepsi. Niewiele osób może posługiwać się takim mianem, nie wiem czy ktokolwiek z tego forum. Naprawdę, nie wpadajmy ze skrajności w skrajność
pozdrawiam
Rękawiczki polecam foxy 360, bo są tanie i wygodne. Ja rękawice i tak co sezon zużywam i zmieniam...
Proponuję, byś nawet nie szukał używek, bo mogą mieć mikropęknięcia. Dozbieraj te grosze, 3 dni na promocji w realu czy na magazynie nawet albo nie jeździj, bo na bezpieczeństwie nie można aż tak oszczędzać.
Jak ktoś już jeździ 70km/h między drzewami, skacząc z wielkich urwisk to powinien mieć wszystko, zbroję, ochraniacz karku, itp. ale na początek 661 oferuje bardzo dobre, bardzo wytrzymałe, lekkie i wygodne kaski. Ja całe życie jeżdżę w 661 kaskach i nie raz mi uratował łepetynę.
Dobrze powiedziałeś, najlepsi. Niewiele osób może posługiwać się takim mianem, nie wiem czy ktokolwiek z tego forum. Naprawdę, nie wpadajmy ze skrajności w skrajność

pozdrawiam

tracer252.56@o2.pl Ty lepiej idź dokręcać oś w swoim bomberze bo głupoty gadasz jak nie wiem. 661 comp II to chyba najlepszy kask w stosunku cena-jakość.
Aktualnie kupisz Gire Remedy z 2011 nówki po 300zł w bikeman.pl
Comp II na allegro po ok 160zł w wyprzedażach...
tracen widać biję grucholca pod prosów - tylko jeszcze nie załapał że jak by im dać $ i wigry 3 to też by latali rampage
nie ma się co podpalać.
Lepiej kup nowy kask i robolskie rękawiczki za 20zł niż odwrotnie, a jak nie masz kasy to kup kask ocheszka
Comp II na allegro po ok 160zł w wyprzedażach...
tracen widać biję grucholca pod prosów - tylko jeszcze nie załapał że jak by im dać $ i wigry 3 to też by latali rampage

Lepiej kup nowy kask i robolskie rękawiczki za 20zł niż odwrotnie, a jak nie masz kasy to kup kask ocheszka
Wawrzon, twoja podpowiedź
Trudno się mówi ten sport wymaga gotówki, na wszystkim można sobie odpuścić kasy kupując używane części. JEDNAK NIGDY KASK.
Trzeba uzbierać te 200zł kupić 661 Comp i mieć ppo problemie.
Jest idiotyczna, z doświadczenia wiem, iż w tym sporcie połowa upadków jest przez kierownicę/do przodu. Posiadając orzeszka chłopak tylko się zabije.wawrzon pisze: jak nie masz kasy to kup kask ocheszka
Trudno się mówi ten sport wymaga gotówki, na wszystkim można sobie odpuścić kasy kupując używane części. JEDNAK NIGDY KASK.
Trzeba uzbierać te 200zł kupić 661 Comp i mieć ppo problemie.
:*
-
- Kontakt:
Sorry za offtop, tak mi się przypomniało apropos bezpieczeństwa, w mojej okolicy jeździło (nadal jeżdżą, ale już mają wsio) trzech chłopaków (notabene bardzo sympatycznych i szybko uczących się) na takich raczej niżej budżetowych rowerach, ale twardo dbali o bezpieczeństwo, tzn. jeden miał orzecha i w trzech na zmianę każdy przed skokiem/przejazdem zakładał :p
Swoją drogą temat się wyczerpał, już zostaw wawrzona, miał dobrą intencję, (chociaż też uważam, że nie ma co się bawić w rozwiązania nazwijmy to połowiczne), a to tylko była końcówka jego wypowiedzi. Nie wiem czemu tutaj tak każdy się czepia każdego o słówka
pozdrawiam serdecznie!
Swoją drogą temat się wyczerpał, już zostaw wawrzona, miał dobrą intencję, (chociaż też uważam, że nie ma co się bawić w rozwiązania nazwijmy to połowiczne), a to tylko była końcówka jego wypowiedzi. Nie wiem czemu tutaj tak każdy się czepia każdego o słówka

pozdrawiam serdecznie!