marchochi bomber 2008r problem
-
- Kontakt:
marchochi bomber 2008r problem
Witam (rower kupiłem używany) mam problem z oska od amortyzatora marchochi bomber 2008r poniewaz nie dam rady przekrecic to pokrętło aby przylegalo do amortyzatora tylko jest skierowane w strone ziemi i przy glebie moge zlamac sobie ta metalowa koncowke i bedzie lipa mozecie cos doradzic ?
oczywiscie probowalem mocniej dokrecic ale nie da rady tak aby przylegalo a i mam watpliwosci ze ta oska moze byc z innego amora prosze o pomoc
pozdro
oczywiscie probowalem mocniej dokrecic ale nie da rady tak aby przylegalo a i mam watpliwosci ze ta oska moze byc z innego amora prosze o pomoc
pozdro
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oczywiście że się kręci z oską, bo jak by było inaczej to byś nie przykręcił oski. Musisz użyć większej siły, wtedy przeskakuje zapadka i wajcha przesuwa się do następnego położenia. Nie zdziw się jak będzie trzeba kręcić przez szmatę bo łapy mogą boleć od tego niemiłosiernie, albo przedłużkę jakąś.
A po za tym jaki to amortyzator bo znaczna większość Marzocchi to Bombery, kumpel miał 55 z taką oska i z początku też nie wiedziałem jednak przeczytałem instrukcje w której jest wszystko napisane i dowiedziałem się że trzeba naprawdę dużo siły użyć.
A po za tym jaki to amortyzator bo znaczna większość Marzocchi to Bombery, kumpel miał 55 z taką oska i z początku też nie wiedziałem jednak przeczytałem instrukcje w której jest wszystko napisane i dowiedziałem się że trzeba naprawdę dużo siły użyć.
ROWER / BLOG / YOUTUBE / PINKBIKE
Re: marchochi bomber 2008r problem
Też miałem ten problem. Zdjąłem z osi gumową uszczelkę (czy co to tam jest), która jest w rowku koło rączki i po problemie
. Nie wiem czy jest ona tam potrzebna bo jeśli tak, to można spróbować kupić gdzieś cieńszą.

-
- Kontakt: