agang p.m. vs agang 24

zelek.um
Kontakt:

agang p.m. vs agang 24

Post autor: zelek.um »

siemka możecie powiedzieć że marudze ale muszę wiedzieć wszystko a więc: Podobaja mi się agangi (mówie o ramach) ale nie wiem który lepszy bo jestem niezdecydowany co do tego na jakich kołach będę jeździł myśle raczej że na 24" ale wiem że łątwiej znaleść używanego aganga p.m. (na nówkę jak bym zbierał to ciężko by było jest taka możliwość ale dopiero na końcu jak nic nie znajde używanego) i czy jak by wsadzić do aganga pm koło tył 24 czy nie będze jakaś zjechana geometria i o jakim skoku amorek wsadzić wtedy najlepiej?? a jak w ostateczności brałbym aganga 24 to o jakim skoku amorek do niego?? Pisze od razu że rowerek będzie do streetu i trialu... i pisze też że szukałem ale nie znalazłem jeszcze takiego porównania...
jak ktoś ma czas i chęci to może mi odpowiedzieć na gg 8732937

Z góry dzięki za odp
EXE i nic więcej :]
pan.adam
Kontakt:

Post autor: pan.adam »

mam a-ganga 24 " .. myśle ,że 120 to najbardziej odpowiedni skok dla tej ramki ..wsumie z wiekszym też jest okej ponieważ ma bardzo dobrze osadzoną główke ;)..chociaż i widziałem też tą ramke ze sztywnym widelcem (pod trial) i też fajnie sie prezentował ...osobiście śmigam nim na hopach ..skacze z dropów,dh =D...... jest..dobra :) a koło 24" w niczym nie przeszkadza a jest nawet na + dla tej geometrii ..pozdro
<<<<<<< lOndOn tEAm >>>>>>>
AGANG_KRK
Kontakt:

Post autor: AGANG_KRK »

[b]zelek.um[/b]

uzyj opcji szukaj takiech tematow bylo juz kilka
AGANG ! ! ! GG 5022551
ODPOWIEDZ