potrzebny do porzyczenia klucz do suportu i sciagacz do korb. detki do oddania. na ursynowie, z gory thx. potrzebne miwszystko żeby móc złożyc wreszcie swój rowerek na ktoory czekam już od tak dawna. rzeczy<oproocz dętek> zwrooce od zaraz po złożeniu rowerka i nawet dam sie na nim przejechać :)
i ludzie, bez zjebki, powazna prosba. sam jestem z 50% "ojcem" tego bika i juz z utesknieniem patrze dnia co opusci on mieszkanie hela i w trase ruszy :) no niestety tych paru ******* zabraklo. gdyby jeszcze jakies przednie kolo i w miare szeroka opona sie znalazla co to ktos by mogl sie pozbyc bylibysmty wdzieczni :)
papa, milej nocy (topic UP :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
o wiedzmin jasne ,dętki jak bys mi oddał to bylo by fajnie.
a jakie koło i za ile < co prawda już na tył mam ale to takie z noname i jak by było jakieś w miare to jak moowisz tanie<znaczy ile??> to może bym wziął :]
tyl: d521,32 szprychy, piasta alivio jak pamietam, kaseta lx 9, troche do centry ale stan dobry cena hm 200zl? moze chcesz i manetke do tego lx w stanie wizuwalnym nedznym :P ale dziala ok
na przoda mysle ze tak, kolo przod nie pamietam wiec to co napisze moze byc bledne :P mavic x217 piasta z logo specialized 32 szprychy czarne cena kolo 70zl, jutro sprawdze numer obreczy bo kolo w piwnicy lezy