Francja lipiec 2013 - poszukiwani chętni

frango
Kontakt:

Francja lipiec 2013 - poszukiwani chętni

Post autor: frango »

Koledzy i koleżanki,
szukamy 4 chętnych, pełnoletnich osób, najlepiej z Warszawy lub okolic do wzięcia udziału w lipcowym wyjeździe DH (ewentualnie Enduro) do francuskiego Morzine.

Morzine, to serce największego w Europie (na całej planecie??) regionu Portes du Soleil, który latem jest mekką zjazdowców i endurowców. Dla rowerzystów przygotowanych jest kilkadziesiąt łatwiejszych i trudniejszych tras zjazdowych. Od family downhill w Les Gets do jednej z najtrudniejszych tras PŚ w Champery. W sumie, ok. 250km! W dwa tygodnie ledwo można przejechać wszystkie trasy raz! :)

Trochę szczegółów:
1. Termin - 12 (piątek) - 28 (niedziela) lipca - 16 dni, 14 dnia na miejscu, 13 dni jazdy (taki karnet). Termin i długość wyjazdu jest sztywny.
2. Dojazd - własnym transportem. Zwykle jedziemy 3 osoby, z rowerami i bagażami w aucie.
3. Zakwaterowanie - http://www.treelinechalets.com/our-chal ... let-sante/ luksusowy "chalet" w Morzine. Prócz tego, co jest wymienione na stronie, wiem, że jest tam zamykana piwnica na rowery i miejsce do ich umycia.
To, z resztą jest główny powód mojego "ogłoszenia" na DHZ. By kwatera wyszła tanio, bo luksusowa jest, potrzeba nam 16 osób. Mam 12 chętnych. Szukam pozostałych.
4. Wyżywienie - gotujemy sami
5. Karnet na 25 wyciągów dostępnych na 13 dni
6. Ubezpieczenie - możliwe, że wykupimy grupowe - PZU Wojażer z AC na rower.
6. No i to, co chyba najważniejsze... koszty... szacuję na ok. 2500pln za wszystko... powtarzam, WSZYSTKO

Sprawa jest dość pilna. Chętnych proszę o prywatnej wiadomości.
Na pytanie odpowiem również w temacie.
pozdro

frango
ODPOWIEDZ