Wygraj rower DARTMOOR.

m-cichy
Kontakt:

Wygraj rower DARTMOOR.

Post autor: m-cichy »

Cześć
Nowy projekt Bikes Dartmoor. Wymyśl nazwę dla tej ramki (która trafi na rynek w 2014) i wybierzemy najlepszą.Zwycięzca otrzyma rower marki Dartmoor Wish Pro 2013. Zapoznaj się z wszystkimi szczegółami

http://www.pinkbike.com/news/Name-this- ... -2013.html

P.S. Ja proponuje Dartmoor Myrfyl :D
GG 10980116
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

Maskra ile zgłoszeń jest :D
Mi chyba za 6 razem dopiero udało się wymyślić coś co jeszcze nie padło :D
Slavvduro
stomatolog
Kontakt:

Post autor: stomatolog »

Bardzo fajny konkurs. Ja zgłosiłem 2 pomysły ;). NA fanpage'u na fejsie też można zgłaszać, tam przynajmniej nikt was nie zminusuje.

Pozdrawiam
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Chciałem napisać "dream" po pierwszej godzinie konkursu, ale było już chyba 5 razy :P Wg mnie ta nazwa jest ekstra, ładnie się komponuje z "wish".

BTW, tyle komentów nie było pod artykułem z pinka chyba od lat :D
http://brooce.pinkbike.com
krylos
Kontakt:

Post autor: krylos »

Ja zaproponowałem Dartmoor Crane tak jakoś mnie naszło, a może się akurat uda :D
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

ja przeczytałem o konkursie na telefonie w tramwaju. pomyślałem sobie od razu wizard, też z wish się wiążę :) stwierdziłem że w domu to napiszę a tu...
przyjeżdżam do domu i już 1500 komentów i wizard już był ;)
Slavvduro
stomatolog
Kontakt:

Wynik już jest. Nie chcę już się czepiać, mi się osobiście nazwa "roots" niekoniecznie wydaje finezyjna, (swoją drogą chyba z 20 osób podało tą nazwę, mieli pewnie problem z dojściem kto był pierwszy ;) ) ale cieszę się, że rowerek wygrał jakiś chłopak z rowerem jak na tamte okolice niskobudżetowym, oby mu długo posłużył! :)

A jakie są wasze opinie na ten temat? :)
Lomek
Kontakt:

Post autor: Lomek »

Jestem na nie. Dokładnie tak jak napisałeś, niezbyt finezyjne.
elton29
Kontakt:

Post autor: elton29 »

I na pewno wiele innych osób także, było sporo fajnych pomysłów które jak widać nie przypadły do gustu organizatorom konkursu.
dexterns
Kontakt:

Post autor: dexterns »

FreeFly !!! jedyny koment
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Czepiacie się bo nie wygraliscie. Dla mnie nazwa spoko.
stomatolog
Kontakt:

Błąd rozumowania. Napisałem, że cieszę się że chłopak wygrał. Czepiasz się by się czepić czepiających o nazwę, nie nominowana osobę :) . A chłopak patrząc po profilu wygrał idealny- młody, z kiepskim sprzętem, więc mu się przyda. O tym rozmowa. I nikt nie powiedział tu, że nasze propozycje były lepsze, bo nie były. Skomentować coś kulturalnie inaczej niż wszyscy, to od razu pocisk za to. Typowe i modne w internetach
Pozdrawiam
Spaced
moderator
Kontakt:

stomatolog pisze: Błąd rozumowania. Napisałem, że cieszę się że chłopak wygrał. Czepiasz się by się czepić czepiających o nazwę, nie nominowana osobę .
Czepiacie sie producenta ale dalej czepiacie sie bo nie wygraliscie. Zawsze przy tych konkursach jest dokładnie takie samo gadanie niezaleznie od nazwy. Typowe w internetach ;)
stomatolog
Kontakt:

Cóż... Jakbym poruszył temat debilnej nazwy samochodu nikt by tego tak nie odebrał. Mimo wytłumaczenia, że cieszę się, że on wygrał, że np. moja propozycja nie była lepsza, nie rozumiesz dyskusji o samej nazwie i nie masz prawa mnie oceniać. Szczęśliwie jestem zbyt inteligenty by kontynuować na takim poziomie dyskusję, a dokładniej mówiąc wysłuchiwać inwektyw na poziomie najwyżej liceum. Skrajności są teraz modne w każdej dziedzinie życia, które wbrew pozorom jest malowane w odcieniach szarości.

Odbijaj piłkę, ale od ściany ;)

Pozdrawiam
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Myślę że dla każdego inna nazwa była by lepsza - stąd przecież tyle propozycji. Ja też uważam że jest wiele lepszych nazw niż ta wygrana ale jakie to ma znaczenie?
stomatolog pisze:A chłopak patrząc po profilu wygrał idealny- młody, z kiepskim sprzętem, więc mu się przyda.
I tyle w tym temacie
mixxx180
Kontakt:

Post autor: mixxx180 »

kurde że ja się na ten konkurs spóźniłem :D
Spaced
moderator
Kontakt:

stomatolog pisze:Cóż... Jakbym poruszył temat debilnej nazwy samochodu nikt by tego tak nie odebrał.
Jakbys to zrobił przy takim samym konkursie to mysle, że jednak ktoś by to tak odebrał.

btw. sprawdz czym są inwektywy bo z nas dwóch to ty mi wciskać próbujesz słonko ;)
stomatolog
Kontakt:

Jak pisałem 3 doby temu, o odbijaniu piłki, tak i dodam, że dla mnie możesz sobie mieć ostatnie słowo w tej dyskusji, (w końcu masz zielone berło +5 do warnów), mi na nim nie zależy, bo lepiej siebie znam i niejako także znam mechanizm internetowych gierek ;) Zależałoby mi może na przekonaniu fizycznej osoby o złym zrozumieniu moich intencji naprzeciw mnie w kawiarni podczas rozmowy, ale tu...

Imputowanie komukolwiek subiektywizmu nacechowanego nastawieniem materialnym i być może sugestią zazdrości jest inwektywą. Może nie dla wszystkich, ale dla mnie tak.

Ujmując sucharowo-humorystyczne, jak mówi starożytne łacińskie przysłowie, sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi. (to ma taki sam sens jak ta rozmowa!)
Misiu ;). Ale szanuję twoje zdanie na mój temat.
ODPOWIEDZ