Joy Ride Festiwal Kluszkowce 2013
Joy Ride Festiwal Kluszkowce 2013
Witam czy ktoś już jest pewien że jedzie na 100% na imprezę tą ,czy ktoś jedzie z woj. łodzkiego , ewentualnie przejeżdża przez łódzkie , bo chce jechać ale ciężko z dojazdem do nowego targu a czy ktoś może wie czy są jakieś roboty pkp na trasie Chabówka -Nowy Targ bo jest potem przesiadka na autobus podstawiony przez przewozy regionalne.
Chętnie bym się z kimś dogadał i dołożył do paliwa aby tylko dojechać.
Proszę o odpowiedzi kto jedzie czym i skąd ok dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Chętnie bym się z kimś dogadał i dołożył do paliwa aby tylko dojechać.
Proszę o odpowiedzi kto jedzie czym i skąd ok dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam.
SELL:leatt brace club 3 roz.s nówka , kask 661 evolution jak nowy...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do krakowa możesz dojechać pociągiem-rower zawsze wepchniesz. Z Krakowa do Nowego Targu bez problemu wsiądziesz w autokar z rowerem-Szwagropol wozi bajki bez problemu, zadzwoń z 795 854 288 to podejdę na dworzec i zarezerwuję autokar z miejscem na bajka bo są godziny gdzie nie wejdziesz z rowerem
dla pewności lepiej zawsze dzień wcześniej jechać 

No w sumie to chciałem wyjechać 23 maja , ale pewien sympatyczny kolega z forum tego zaproponował ze podwiezie mnie , więc jeżeli to nie wypali to zadzwonię do ciebie ok, a pytanie rower w bagażowym czy w środku.
Bo prawda jest tak że wole się z kimś ustawić na dojazd niż kombinować z pks ,pkp ,przesiadki itd..
Bo prawda jest tak że wole się z kimś ustawić na dojazd niż kombinować z pks ,pkp ,przesiadki itd..
A jak z noclegiem z jakim wyprzedzeniem należy załatwić żeby problemu nie było .
A jest ktoś kto przejeżdża przez łódź to bym się chętnie zabrał i wiadomo coś kasy dam na paliwo , mam jeszcze kolegę ale bez bika a chce też pojechać.
Jestem w stanie dojechać np warszawy ,częstochowy itd aby ktoś miał miejsce zabrać mnie jak coś , wiem już że pkp no nowego targu odpada 100% bo akurat w tym tygodniu zaczynają się remonty pkp na trasie Chabówka-Nowy Targ więc szkoda ,bo już bym dojechał inter regio no ale to odpada.
Więc zwracam się z prośbą czy ktoś może ogarną by mi miejsce w aucie , dla mnie i mojego roweru. Pozdrawiam
A jest ktoś kto przejeżdża przez łódź to bym się chętnie zabrał i wiadomo coś kasy dam na paliwo , mam jeszcze kolegę ale bez bika a chce też pojechać.
Jestem w stanie dojechać np warszawy ,częstochowy itd aby ktoś miał miejsce zabrać mnie jak coś , wiem już że pkp no nowego targu odpada 100% bo akurat w tym tygodniu zaczynają się remonty pkp na trasie Chabówka-Nowy Targ więc szkoda ,bo już bym dojechał inter regio no ale to odpada.
Więc zwracam się z prośbą czy ktoś może ogarną by mi miejsce w aucie , dla mnie i mojego roweru. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
HayesDHF ....
Namówiłes mnie hehehe
ja jade z kolega
póki co mam wolne miejsca w aucie
Jade z Częstochowy . Co masz za rowerek? Pytam bo wrazie czego ,bo mam tylko 3 miejsca na dachu na rowery , czy sie zmieści do bagażnika
mam 08r toyote rav4
bagażnik nie jest tam jakiś kosmicznie wielki 
Namówiłes mnie hehehe

Mój skarb
)))))) ------>http://www.pinkbike.com/photo/9597984/

-
- Kontakt:
odpisałem
No mam nadzieje ,że ten biały skurczybyk już sobie odejdzie w zapomnienie hehehehe :P Do maja na lajcie
Słuchajcie ! Nie chce zakładać nowego tematu a mam pytanie o jakiś fajny i niedrogi nocleg blisko tego całego Joy ridedowego wydarzenia ?
Ile wpisowe ?

No mam nadzieje ,że ten biały skurczybyk już sobie odejdzie w zapomnienie hehehehe :P Do maja na lajcie

Słuchajcie ! Nie chce zakładać nowego tematu a mam pytanie o jakiś fajny i niedrogi nocleg blisko tego całego Joy ridedowego wydarzenia ?

Ile wpisowe ?

Mój skarb
)))))) ------>http://www.pinkbike.com/photo/9597984/

Ja patrzyłem tu po noclegach na tej stronce
http://www.czorsztyn.pl/pl/5436/0/Baza_noclegowa.html
http://www.czorsztyn.pl/pl/5436/0/Baza_noclegowa.html
Re: Joy Ride Festiwal Kluszkowce 2013
Cześć
Szukam 2 miejsc w aucie, jeśli byłby ktoś kto jechał by z łódzkiego lub przejeżdżałby to chętnie się zabierzemy, oczywiście zwrócimy koszty.
W razie czego moglibyśmy dojechać do Częstochowy lub Krakowa
Szukam 2 miejsc w aucie, jeśli byłby ktoś kto jechał by z łódzkiego lub przejeżdżałby to chętnie się zabierzemy, oczywiście zwrócimy koszty.
W razie czego moglibyśmy dojechać do Częstochowy lub Krakowa