Witam !
wiecie coś na temat roweru dartmoor hornet 2012??
Jakie są jego zalety i wady czy hamulce są dobre ?Słyszałem już jedną opinie i chcę się upewnić.
Czy ten rower spełni wymagania jazdy w lesie ,skoków ze skoczni max 4 metry w dal ?
Jestem początkujący
PS.czy ten rower będzie wystarczający dla mnie mam 172 cm wzrostu
a chcę go też używać poza trasami
Link do roweru: http://rowerowy.com/sklep/rowery/dh_fr/ ... ornet_bike
Dartmoor Hornet 2012
-
- Kontakt:
Wypowiem się co do osprzętu - przede wszystkim amortyzator - to RST więc cudów się nie spodziewaj, hamulce - promax - ja bym od razu zdjął i sprzedał póki nowe po to, by kupić Shimano M596 lub M665, M666 czy M675 - o wiele pewniejsze. Ostatnia rzecz - przerzutka - Sora ma to do siebie, że mega szybko łapie mega luzy, kiedy się jej używa w tego typu rowerach. Reszta moim zdaniem ok, piasty ok, obręcze też, korby Truvativa więc powinny być bezawaryjne, inne to już błahostki.
Co do rozmiaru, teoretycznie jest w sam raz, może troszeczkę przymała, ale zależy też co kto lubi - jedni wolą długie, stabilne ramy, inni krótsze, bardziej zwinne.
Co do rozmiaru, teoretycznie jest w sam raz, może troszeczkę przymała, ale zależy też co kto lubi - jedni wolą długie, stabilne ramy, inni krótsze, bardziej zwinne.