Puchar Skrzta, Bachledova, 4x...
Puchar Skrzta, Bachledova, 4x...
Simka!!!
zna ktoś może jakąś stronkę z tym cennikiem co w temacie. Bo znalazłem tylko zimowy.
zna ktoś może jakąś stronkę z tym cennikiem co w temacie. Bo znalazłem tylko zimowy.
2 razy tam byłem i...
na pierwszym trasa AirDH zamknieta....
na drugim owa trasa w opłakanym stanie, profile chyba od początku istnienia nie poprawiane, hopy zapadnięte ogolnie sieka...
a wyciąg chodził tak wolno jak tylko się da, żeby za dużo zjazdów nie zrobić... obsługa też szałowa nie jest
Na pewno chcesz tam jechać?
na pierwszym trasa AirDH zamknieta....
na drugim owa trasa w opłakanym stanie, profile chyba od początku istnienia nie poprawiane, hopy zapadnięte ogolnie sieka...
a wyciąg chodził tak wolno jak tylko się da, żeby za dużo zjazdów nie zrobić... obsługa też szałowa nie jest

Na pewno chcesz tam jechać?

Byłem w tamtym roku na pucharze skrzata własnie jako opiekun to ja płaciłem 10 euro za karnet dniowy a 8 euro dali młodzi. Nie przyjmowali zł wiec musisz zaopatrzyć się wcześniej w euro bo na miejscu był problem lub lajtowo możesz zapłacić kartą płatniczą tylko po informuj wcześniej o tym pana sprzedającego bo oni wtedy inaczej nabijają. Tak w ogóle w cenniku jest i było napisane 14 euro dzień wiec nie wiem czy polakom nie dali jakieś zniżki czy co, oczywiście po polsku rozmawialiśmy.
Bo na czas pucharu skrzata karnety były obniżonemaxcyg pisze:Byłem w tamtym roku na pucharze skrzata własnie jako opiekun to ja płaciłem 10 euro za karnet dniowy a 8 euro dali młodzi. Nie przyjmowali zł wiec musisz zaopatrzyć się wcześniej w euro bo na miejscu był problem lub lajtowo możesz zapłacić kartą płatniczą tylko po informuj wcześniej o tym pana sprzedającego bo oni wtedy inaczej nabijają. Tak w ogóle w cenniku jest i było napisane 14 euro dzień wiec nie wiem czy polakom nie dali jakieś zniżki czy co, oczywiście po polsku rozmawialiśmy.