Problem ze Spinner cargo 320 RLC
Problem ze Spinner cargo 320 RLC
Mam amortyzator tak jak w tytule spinner cargo wczejniej ladnie pracowal a teraz tylko 2 cm, nie wiem o co chodzi mogl by mi ktos pomoc co moze byc przyczyna?? 

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc odkopię i się podłączę... Mam spinnera cargo i ostatnio przebijałem gwiazdkę nie patrząc w sterówkę. Efekt - gwiazdka wypadła dołem razem z 2-3 cm długości tulejką i chciałem zapytać: Gdzie to cholerstwo siedzi i jak to tam wbić bo nie mogę nic znaleźć w necie a znajomych ze spinnerami nie posiadam!?
-
- Kontakt:
Ta tulejka nie jest częścią gwiazdki tylko amora. Jest to 2-3 cm kawałek rurki, który siedzi gdzieś w rurze sterowej (bardzo ciasno). Wytłukłem go z gwiazdką bo jak się okazało nie ma przelotu. Wygląda jak jakieś usztywnienie przy łączeniu półką czy coś... Nie bardzo wiem co z tym począć... Wypadł dołem, wleźć z powrotem dołem nie chce, od góry nie chcę pakować bo nie nie wyjmę. Ma ktoś spinnera, żeby oblukać gdzie to siedzi?