wybor hamulcow
wybor hamulcow
Witam.
chcialbym sie dowiedziec ktore z tych hamulcow beda lepsze? mechaniczne avid bb5, accent freezer 2, czy shimano deore hydrauliczne.
hamulce sa w podobnej cenie wiec przede wszystkim interesuje mnie ich jakosc niezawodnosc i sila hamowania. Bede ich uzywal przede wszystkim do lekkich szalenstw po lesie (zjazdy, hopki) oraz do zwyklej jazdy.
Pozdrawiam:)
chcialbym sie dowiedziec ktore z tych hamulcow beda lepsze? mechaniczne avid bb5, accent freezer 2, czy shimano deore hydrauliczne.
hamulce sa w podobnej cenie wiec przede wszystkim interesuje mnie ich jakosc niezawodnosc i sila hamowania. Bede ich uzywal przede wszystkim do lekkich szalenstw po lesie (zjazdy, hopki) oraz do zwyklej jazdy.
Pozdrawiam:)
Diskordia- nie ten przedzial cenowy.
Kuba- nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie ze to ten model. nie zwrocilem uwagi na to w sklepie.
Za 135zl jest zestaw klamka,pancerz i zacisk. freezery z kolei sa w zestawie zacisk + tarcza 180 za 125zl. Bb5 zamawialbym na allegro. Tam ceny sa rozne. Czyli ogolnie deore to najlepszy wybor w tej cenie?
Kuba- nie jestem w 100% pewny, ale wydaje mi sie ze to ten model. nie zwrocilem uwagi na to w sklepie.
Za 135zl jest zestaw klamka,pancerz i zacisk. freezery z kolei sa w zestawie zacisk + tarcza 180 za 125zl. Bb5 zamawialbym na allegro. Tam ceny sa rozne. Czyli ogolnie deore to najlepszy wybor w tej cenie?
Jeśli chodzi o M596 to wychodzi koło 200zł bez wysyłek itd. więc wątpie że to chodzi o nie. Zapewne mowa o najniższym modelu Shimano czyli M445 jeśli się nie mylę.
69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam
Miałem u siebie P+T BB5 i jeździłem u kumpla na M445 i powiem Ci że jak dla mnie siła hamowania na korzyść BB5, natomiast o Freezerach się nie wypowiem bo nie jeździłem, ale pamiętaj że lepiej mieć dobrego mechanika niż słabego hydraulika 

69 Racing Team - https://www.facebook.com/69RacingTeam
Wiem o tymLancit pisze:pamiętaj że lepiej mieć dobrego mechanika niż słabego hydraulika

Jesli ktos ma jakies opinie o freezerach to bardzo prosze o podzielenie sie nimi