10k na wydanie, rower + strój. pomoc w dokonaniu wyborów.

Alex_se
Kontakt:

10k na wydanie, rower + strój. pomoc w dokonaniu wyborów.

Post autor: Alex_se »

Czesc wszystkim,

zaczne od tego ze jestem nowy w dh, od dawna mnie to fascynowalo a teraz jak mam mozliwosc wkoncu moge sie podlaczyc do DH ;)

wzrost 183 cm waga 60 wiek 24

mam do przeznaczenia na rower plus osprzet typu buty kamizelka ochraniacze kask rekawice 10 tys. czyli z tego zostaje z 7 na rower o ile dobrze sie orientuje w cenach patrzac po internetowych sklepach ;)

napewno rower Full mnie interesuje ale nie wiem jaka marka, wielkosc ramy z tego co sie oczytalem to M jak dla mnie ale nie jestem pewny ;)

chcialbym sie dowiedziec na jakie marki patrzec i jakie trasy jak na poczatek po za lasem ;)

dodam jeszcze ze mieszkam aktualnie w szwecji wiec na jakis zjazd rowerowy moge sie pisac gdzies za 4 miesiace albo w nastepnym roku dopiero ;)

Pozdrawiam wszystkich :)
pietryna
Kontakt:

Post autor: pietryna »

A to w Szwecji nie ma gdzie jeździć? Czy po prostu pracujesz tam i wracasz do Polski?

Generalnie ja bym celował w YT-Industries ale najtańszy Tues to jakieś 8500zł. Co prawda na kask, nagolenniki i zbroję nie powinieneś dać więcej jak 1500zł. Jak się postarasz to nawet za 1000zł byś kupił komplet dobrych rzeczy.
Alex_se
Kontakt:

Post autor: Alex_se »

jest ale do polski tez moge przyjechac pojezdzic z kims;) zawsze razniej wsrod "swoich" jakies rady czy cos lepszy kontakt tym bardziej ze dopiero szwedzkiego sie ucze ;) no to juz jakis trop mam a co do zbroi kasku to popatrze wtedy najwazniejszy rower zawsze mozna dorobic na reszte ;) a co do szwecji to tu mieszkam przeprowadzilem sie i zamierzam zostac ;)

Pozdrawiam
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

pietryna pisze:Generalnie ja bym celował w YT-Industries
Zdecydowanie.
Lub:
http://www.canyon.com/mountainbikes/ser ... e-frx.html
Z gówna bata nie ukręcisz.
ODPOWIEDZ