Pomoc w serwisie roweru (WARSZAWA)

Not4youkid
Kontakt:

Pomoc w serwisie roweru (WARSZAWA)

Post autor: Not4youkid »

Witam,

Poszukuje osoby w Warszawie, która byłaby tak uprzejma i wykonała ze mną przegląd amortyzatora Rock Shox Pike 409 (olej,smarowanie, wymiana uszczelek itp) Oraz przeplecenie koła tylniego, gdyż chciałbym założyć nową piastę.

Wszystkie potrzebne rzeczy zakupie oczywiście JA, po poprzednim uzgodnieniu z osobą pomagającom.

Chciałbym w końcu samemu nauczyć się serwisować mój własny rower i przestać być ciężarem dla Mamy, od której biorę strasznie dużo pieniędzy na serwisowanie, dopiero to zauważyłem, a mógłbym robić to samemu około 90% taniej niż w serwisie.. Niestety poradniki na YT, nie są w stanie do końca wyjaśnić wszystkiego, raz już próbowałem na takim poradniku i zepsułem sprawę..

Mieszkam w Warszawie/Ursynów -> rower oczywiście mógłbym zabrać tam gdzie by osobie pomagającej pasowało. Godzina spotkania również. Dostosuje sie do osoby, która mi pomoże.

Proszę tylko o jedno popołudnie, które zmieni mój pogląd na serwis rowerowy oraz pozwoli mi zaoszczędzić sporo pieniędzy.
Mam nadzieje, że są jeszcze pomocni ludzie.

Pozdrawiam serdecznie,
Tomek
ODPOWIEDZ