hamulce bb5 vs m445/395 vs juicy 3
hamulce bb5 vs m445/395 vs juicy 3
Witam
Co wybrać na przód bb5 vs m445/395 vs juicy 3 ew elixir.
bb5 bedzie z 203 tarcza pozostale z 180
Co wybrać na przód bb5 vs m445/395 vs juicy 3 ew elixir.
bb5 bedzie z 203 tarcza pozostale z 180
używam m445 na przodzie, z tyłu mam x0 (chociaż wolałbym na odwrót)
m445 jak za tą cene niszczy wszystkie juicy3/5 i bb5 na 100%
jak dla mnie bardzo dobry hampel, chodzi z tarczą 203, cały poprzedni sezon w dh i zawodach - zero problemów
nie zdarzyło mi się również żeby siła nie wystarczyła do zatrzymania przed 'niewymierzonym' drzewem, klocki półmetaliki
m445 jak za tą cene niszczy wszystkie juicy3/5 i bb5 na 100%
jak dla mnie bardzo dobry hampel, chodzi z tarczą 203, cały poprzedni sezon w dh i zawodach - zero problemów

nie zdarzyło mi się również żeby siła nie wystarczyła do zatrzymania przed 'niewymierzonym' drzewem, klocki półmetaliki
Zacisk m596 i klamka slx z przewodem http://virtualbike.pl/pl/p/Przewod-olej ... 000mm/1442 bedzie ok głównie pytam o przewód? Klamka poprawi odczuwalnie prace hamulca?
Powiem szczerze to troche mi szkoda hajsu i tak jezdzilem pare lat bez przodu, m445 bedzie mnie kosztować nawet mniej niż bb5 nie mam klamki
Powiem szczerze to troche mi szkoda hajsu i tak jezdzilem pare lat bez przodu, m445 bedzie mnie kosztować nawet mniej niż bb5 nie mam klamki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAAH nie xDzgbietko pisze:jakosc podobna do bb5.