Oś do bosa idylle. POMOCY

MikiLcaa
Kontakt:

Oś do bosa idylle. POMOCY

Post autor: MikiLcaa »

Witam.
Moja oś od bosa idylle uległa zniknięciu i po wielkich poszukiwaniach się nie odnalazła. Wie ktoś może gdzie taką można dostać? Poszukałem po necie ale bez rezultatu. Napisałem do 4mtbshop.pl ale jak na razie nie uzyskałem żadnej odpowiedzi. Z góry dziękuje za pomoc bo sprawa dosyć pilna ;)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

z tego co pamietam to tam jest zupelnia zwykla teflonowana os,przynajmniej w roczniku 2010 tak bylo.. jesli tak to ja bym sprobowal ze zwykla osia z novateca ;-)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
MikiLcaa
Kontakt:

Ma niestety nie dość, że gwint to jeszcze jest na początku grubsza więc ta zwykła nie bardzo będzie pasować. Jutro pójdę do zaprzyjaźnionego tokarza może mi podoła takiemu wyzwaniu ;)
KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

4mtbshop.pl odpisuje z reguły po dłuższym czasie, więc musisz się uzbroić w cierpliwość. Pocieszające jest to, że gdy pytałem od sprężynę do Idylle, zaproponowali mi cenę niższą niż w sklepie firmowym BOSa :)
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
MikiLcaa
Kontakt:

To znaczy ile ? Cena na poziomie marcoka i rs'a czy jakaś z kosmosu? Bo nie wiem czego mam się spodziewać jeśli chodzi o tą ośkę ;)
ODPOWIEDZ