Transport poszukiwany (zrzutka na paliwo + "przewozowe")
Transport poszukiwany (zrzutka na paliwo + "przewozowe")
Witam
Tak jak w temacie, szukam osoby/osób, która/które jeżdżą w niedziele np. do Wisły czy Koninek i z którą/którymi mógłbym się tam zabrać. Interesują mnie tylko jednodniowe niedzielne wypady (inne dni raczej odpadają - praca). Dokładam się do paliwa + przewozowe dla kierowcy (proponuję 5 dych, gdyż jak się orientuję, tyle +/- kosztuje dzienny karnet, więc w zasadzie kierowca jeździłby za darmo - można dogadać się inaczej jak ktoś woli). Oczywiście z Krakowa (1 osoba + 1 rower).
Zainteresowanych proszę o info na priv. Pozdrawiam
Tak jak w temacie, szukam osoby/osób, która/które jeżdżą w niedziele np. do Wisły czy Koninek i z którą/którymi mógłbym się tam zabrać. Interesują mnie tylko jednodniowe niedzielne wypady (inne dni raczej odpadają - praca). Dokładam się do paliwa + przewozowe dla kierowcy (proponuję 5 dych, gdyż jak się orientuję, tyle +/- kosztuje dzienny karnet, więc w zasadzie kierowca jeździłby za darmo - można dogadać się inaczej jak ktoś woli). Oczywiście z Krakowa (1 osoba + 1 rower).
Zainteresowanych proszę o info na priv. Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Proponuję transport na 1 dzień jazdy - piątek (07.06) sobota lub niedziela z Krakowa do ?. Mam opla astrę i bagażnik na hak, więc 1 osobę z rowerem na pewno wezmę, a i 2 się pewnie zmieszczą. kontakt rider.wr@gmail.com
-
- Kontakt:
Ja jade do Zawoi z soboty na niedziele. Jesli osoba upcha w Seacie Altea trzy rowery (moj, kumpla i swoj) i znajdzie miejsce na tylnym siedzeniu to bardzo chetnie kogos zabiore, istnieje tez opcja ze znajomy pojedzie wlasnym autem wiec zainteresowani, prosze dzwonic i sie dowiadywac. Wyjazd w sobote rano a powrot w niedziele wieczorem.
Kontakt kom: 502875949
Kontakt kom: 502875949
-
- Kontakt:
dzwoniłem przed chwilą do zawoi, Pan poinformował mnie, iż wyciag działa od 10-19, cena karnetu 10 przejazdowego to 60zł, cena całodzienniego również 60zł ( w tym ubezpieczenie). Na pytanie czy wyciąg jeździ non stop powiedział, że tak, jeśli będzie "dużo rowerzystów". Okazało się, że w mniemaniu tego pana duzo to ok 30 osób...
Jeśli będzie ok 10 osób uciąg jeździ co pełne pół godziny, co w prostym przeliczeniu daje 18 zjazdów w ciągu całęgo dnia.... Mieliśmy jechac w 4 osoby, lecz teraz rozważamy zmianę miejscówki. Wiadomo ile osób się wybiera do zawoi jutro, w sobotę?
Jeśli będzie ok 10 osób uciąg jeździ co pełne pół godziny, co w prostym przeliczeniu daje 18 zjazdów w ciągu całęgo dnia.... Mieliśmy jechac w 4 osoby, lecz teraz rozważamy zmianę miejscówki. Wiadomo ile osób się wybiera do zawoi jutro, w sobotę?
GG 381005
-
- Kontakt: