W nocy z 21 na 22 maja, w Starym Bielsku skradziono rower na ramie Intense Uzzi VPX 08 pomalowanej na czarny mat z złotymi linkami i hakami koła, miała tylko dużą naklejkę Intensa pod dolną rurą i na tylnych widełkach niebieski znaczek VPP.
Damper: FOX DHX 3.0
Amortyzator: Białe Sr Suntour Duro FR20 bez oryginalnych naklejek
Hamulce: 2x Juicy 7 na tarczach 203 mm
Koło przód: Piasta Formula, Obręcz Supra BH bez oryginalnych naklejek tylko z żółtymi z Thor
Koło tył: Piasta Deore, Obręcz Mavix Ex325, Szprychy Dartmoor Niebieskie
Kierownica: Cloud 790mm
Mostek: Kore B1B
Korba: Truvativ Hussefelt Howitzer
Pedały: Białe VP
Napinacz: Górna prowadnica taka jak w Boxguide z tym, że z napisem Nope, a dolna prowadnica od Bop Rock'a
Przerzutka: Shimano Sora na krótkim wózku, stara
Manetka: Shimano Alivio bez wizjera
Siodło: nie pamiętam marki, było w trzech kolorach: żółtym, niebieskim i czarnym
Ogólne cechy charakterystyczne jakie mogę jeszcze wymienić to to, że Duro było już lekko sfatygowane i nie miało pięknego perłowo białego koloru, pociło się i lubiło puścić olej korkiem. Rama była świeżo pomalowana, na linku od dampera były 3 pęknięcia na frezach.
Jak by ktoś go widział, bądź wiedział coś o nim albo o której z części, prosiłbym o kontakt pod nr. 784 549 783, priv lub w temacie.
Z góry dziękuję.
[Bielsko-Biała] Skradziono Intense Uzzi VPX
-
- Kontakt:
Porozglądam się! Mam nadzieję, że się odnajdzie...
Moja Ciapurka: http://www.pinkbike.com/photo/9296923/
-
- Kontakt: