Jaki sklep inetnetowy ze stanów
Jaki sklep inetnetowy ze stanów
W jakim sklepie jest najtaniej, narazie z tego co zauważyhłem, że najbardziej konkurencyjne ceny mają na www.jensonusa.com, np. Flick z przsyłka kosztuje 1280 zł
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A niech sobie sprowadzaja, tylko potem do mnie pisze jakis Stefanek 13 i mowi - YO! za ile masz shermana ?
- 1500
- Łeeeee drogo, w usa sa za 1330...
- Ale wysylka kosztuje
- Nio to z wysylka wychodzi troche ponad 1400
- Nio i jeszcze pieniadze trzeba przelac
- To tanie jest ( ... )
- I myslisz ze ja mam takie hobby zalatwiac wsio za frajer i nic z tego nie miec?
- Nie no , odpale ci 50zl!
- ...
zalosne
- 1500
- Łeeeee drogo, w usa sa za 1330...
- Ale wysylka kosztuje
- Nio to z wysylka wychodzi troche ponad 1400
- Nio i jeszcze pieniadze trzeba przelac
- To tanie jest ( ... )
- I myslisz ze ja mam takie hobby zalatwiac wsio za frajer i nic z tego nie miec?
- Nie no , odpale ci 50zl!
- ...
zalosne
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
MaxDamageDA nie zazdroszcze znajomosci stefana;/ ale niestety tak aprawda ze coraz wiecej dzieciakow bez wyobrazni pisze i mysle ze nie wiadomo co, pewnie za rtdzien napisze do ciebie ze kasy mu mamusia nie dala i ze chce rst za 200 zł,
taki juz los sprzedawcow:( oby jak najmniej takich ludzi, nie ma to jak z inteligentnym czlowiekiem pogadac, ktory zna sie na rzeczy :)
pozdro
taki juz los sprzedawcow:( oby jak najmniej takich ludzi, nie ma to jak z inteligentnym czlowiekiem pogadac, ktory zna sie na rzeczy :)
pozdro
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
;)
Ja nie jestem jakims mega zdzierca, nie mam marży 100 i wiecej procent jak "niektorzy" ( :ASD ) polscy dystrybutorzy :D
Ale musze wyjsc na swoje, mam tyle pracy i zajec ze za 50 czy 100zl nie chce mi sie isc na poczte, a to nie jedyna czynnosc jaka jest konieczna by taki sprzecior sciagnac, czesto wymaga to wielu telefonow, zalatwiania wielu spraw i chodzenia w wiele miejsc. TO KOSZTUJE , zrozumcie to!
Dlatego musze dostac z przynajmniej 400-500zl zeby taka zabawa byla oplacalna. I MUSZE swoje zarobic.
Na tym polega handel qrwa, jak nie pasuje to se kup w polskim sklepie i zaplac 50% wiecej bo tylko taka opcja oficjalnie jest.
Zreszta moi kumple dobrze wiedza na ile jestem kolezenski i w jakie uklady nieraz wchodzilem... Jak mi dojebali cło do poloneza dnma to sie do niego dołozyłem... Ale chlopak nie mial akurat kasy a jezdzic sie chcialo wiec co , mialem odeslac?
Dlatego strasznei mnie irytuje jak mi taki dzieciak walczy o kazde 50zl, jak mamusia dala to da i 500zl wiecej...
SAM niech sobie na sprzet zarobi to zrozumie ze mnie tak latwo kasa nie przychodzi zeby bylo mnie stac na zalatwianie wszystkim wsyzstkiego najlepiej za free
qrwa
Ja nie jestem jakims mega zdzierca, nie mam marży 100 i wiecej procent jak "niektorzy" ( :ASD ) polscy dystrybutorzy :D
Ale musze wyjsc na swoje, mam tyle pracy i zajec ze za 50 czy 100zl nie chce mi sie isc na poczte, a to nie jedyna czynnosc jaka jest konieczna by taki sprzecior sciagnac, czesto wymaga to wielu telefonow, zalatwiania wielu spraw i chodzenia w wiele miejsc. TO KOSZTUJE , zrozumcie to!
Dlatego musze dostac z przynajmniej 400-500zl zeby taka zabawa byla oplacalna. I MUSZE swoje zarobic.
Na tym polega handel qrwa, jak nie pasuje to se kup w polskim sklepie i zaplac 50% wiecej bo tylko taka opcja oficjalnie jest.
Zreszta moi kumple dobrze wiedza na ile jestem kolezenski i w jakie uklady nieraz wchodzilem... Jak mi dojebali cło do poloneza dnma to sie do niego dołozyłem... Ale chlopak nie mial akurat kasy a jezdzic sie chcialo wiec co , mialem odeslac?
Dlatego strasznei mnie irytuje jak mi taki dzieciak walczy o kazde 50zl, jak mamusia dala to da i 500zl wiecej...
SAM niech sobie na sprzet zarobi to zrozumie ze mnie tak latwo kasa nie przychodzi zeby bylo mnie stac na zalatwianie wszystkim wsyzstkiego najlepiej za free
qrwa
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
M@rcin będziesz w najbliższym czasie brał coś ze stanów? odezwij sie na gadu (w profilu), albo na mejla, bo gadu sie sype: syndyk_2@poczta.onet.pl Tez coś z tamtąd potrzebuje, a wiadomo że we dwójke można to lepiej (czyt. "taniej") załatwić:]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=434847