Programiści
-
- moderator
- Kontakt:
Programiści
Mam napisać na zaliczenie program pod tytułem "Implementacja Drzew Czerwono Czarnych" w Turbo Pascalu. Wie ktoś wogole co to kurwa jest ?? Szukam w necie i nic nie ma... Ewentualnie jakis link do forum o takiej tematyce...
groocha co to jest "Implementacja Drzew Czerwono Czarnych" za c***a nie wiem ale wiem że dobrą pomoc odnośnie programowania znajdziesz na http://www.4programmers.net/
to jest strona założona przez kolesia który pisze polskie książki i programowaniu itp.. i tam na forum pewno znajdziesz pomoc
ja Ci w T.Pascalu nie pomogę bo znam jedynie podstawy Delphi'ego a i tak dawno w nim nic nie pisałem
to jest strona założona przez kolesia który pisze polskie książki i programowaniu itp.. i tam na forum pewno znajdziesz pomoc
ja Ci w T.Pascalu nie pomogę bo znam jedynie podstawy Delphi'ego a i tak dawno w nim nic nie pisałem
-
- Kontakt:
no sluchaj dostales ksiazeczke kodow? musisz ja miec, bo w niej sa kody do roznych modeli i metoda odstrzeliwania lecimy od gory i sprawdzamy z ktorym kodem dziala najlepiej, z ktorym ma wszystkie funkcje, i potem wciskasz buttony w odpowiedniej kolejnosci i tyle. zgubilem gdzies moja ksiazeczke kodow to bym ci wypisal samsungowskie, ale po necie mozesz po szukac, ale nie jestem pewien czy beda
jeszcze sie postaram znalesc ja
jeszcze sie postaram znalesc ja
teh_pwnerer