Programiści

groochas
moderator
Kontakt:

Programiści

Post autor: groochas »

Mam napisać na zaliczenie program pod tytułem "Implementacja Drzew Czerwono Czarnych" w Turbo Pascalu. Wie ktoś wogole co to kurwa jest ?? Szukam w necie i nic nie ma... Ewentualnie jakis link do forum o takiej tematyce...
=ziqu=
Kontakt:

Post autor: =ziqu= »

ja sie ostatnio nauczylem programowac bramę wjazdową otwieraną elektrycznie, mozesz zaprogramowac do 20 pilotow na rozny kod itd... ale tam jest jakis prostrzy jezyk niz turbo pascal:)
gg# 1594401
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

ostatnie co programowalem to pilot uniwersalny do tv, troche pieprznika ale daje rade, a co do tubo pascala to nie chce tego znac nawet
teh_pwnerer
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

groocha co to jest "Implementacja Drzew Czerwono Czarnych" za c***a nie wiem ale wiem że dobrą pomoc odnośnie programowania znajdziesz na http://www.4programmers.net/

to jest strona założona przez kolesia który pisze polskie książki i programowaniu itp.. i tam na forum pewno znajdziesz pomoc

ja Ci w T.Pascalu nie pomogę bo znam jedynie podstawy Delphi'ego a i tak dawno w nim nic nie pisałem
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Wiedzimin, jak sie kurwa obsluguje te uniwersalne gowna? Bo kupilem i za **** nie moge skonfigurowac go z Samsungiem a ten autodetect to taka ******* ze se moge siedziec cala noc i i tak nic nie zlapie :/
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

no sluchaj dostales ksiazeczke kodow? musisz ja miec, bo w niej sa kody do roznych modeli i metoda odstrzeliwania lecimy od gory i sprawdzamy z ktorym kodem dziala najlepiej, z ktorym ma wszystkie funkcje, i potem wciskasz buttony w odpowiedniej kolejnosci i tyle. zgubilem gdzies moja ksiazeczke kodow to bym ci wypisal samsungowskie, ale po necie mozesz po szukac, ale nie jestem pewien czy beda

jeszcze sie postaram znalesc ja
teh_pwnerer
ODPOWIEDZ