Traska na Wiechomlii jest już przygotowana? Byliśmy ekipą miesiąc temu pośmigać i byliśmy rozczarowani stanem tras... Tamtejsi ziomkowie tłumaczyli się tym, że śnieg długo leżał na stoku i nie było jak się dostać ciężkim sprzętem na górę coś podziałać...
Pytanie czy od tego czasu na Wierchomlii coś się zmieniło na lepsze?
W tamtym sezonie bardzo lubiłem przejeżdżać właśnie na tą górę...
[wierchomla] 15-16.06. Trasa jest już przygotowana?
[wierchomla] 15-16.06. Trasa jest już przygotowana?
SELL OGARNIJ! --->http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25075252
-
- Kontakt:
Re: [wierchomla] 15-16.06. Trasa jest już przygotowana?
mogę link do funpage wierchomli bo nie mogę znaleźć , a pytanie co z starymi trasami dlaczego są one pozamykane ? bo trasa na joy-a to troszkę nie porozumienie a z helmetcama wynika że wloty do lasu są wszystkie zagrodzone taśmami
Rozjaśnię to tak...
Śnieg śniegiem długo, był na trasie ale to nie wymówka....
Las był zajebiście ogarnięty, ale leśniczy zablokował ;/;/
Polana - bez szału, ale co poradzisz jak nic innego nie zrobisz...
chicken - nieporozumienie ? pociśnij po trasie, zobaczysz że zapierdalając nie jest tak łatwo
Co do nowej trasy to nie wiem co jest... Polaną da się cisnąć o ile dzień wcześniej padało. Inaczej kapa. Więc już macie pogląd - kto chce niech wpada
Śnieg śniegiem długo, był na trasie ale to nie wymówka....
Las był zajebiście ogarnięty, ale leśniczy zablokował ;/;/
Polana - bez szału, ale co poradzisz jak nic innego nie zrobisz...
chicken - nieporozumienie ? pociśnij po trasie, zobaczysz że zapierdalając nie jest tak łatwo

Co do nowej trasy to nie wiem co jest... Polaną da się cisnąć o ile dzień wcześniej padało. Inaczej kapa. Więc już macie pogląd - kto chce niech wpada

Slavvduro