Witam,
przymierzam się do zmiany mojego RST na coś w zdecydowanie lepszym stanie. Amortyzator będzie przeważnie jeździł w dh. Jako że budżet mam dość ograniczony (+/- 500 zł) to wybór padł na boxxera ride 2005. Konkretnie tego: http://allegro.pl/rock-shox-boxxer-ride ... 21583.html
Czy miał ktoś kiedyś styczność z tym amortyzatorem i jest w stanie napisać coś o jego pracy, awaryjności i czy w ogóle warto interesować się amortyzatorem z linku?
[Amortyzator] Rock Shox Boxxer Ride 2005
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moherek993
Ale powyżej 2006 nie kupisz za 500zł
Może sprzedający nie jest polonistą (chociaż nigdy nie wiadomo) ale napisał wady i zalety podczas gdy sporo sprzedających wad nie wymienia tylko piszą "w stanie jak na zdjęciach" a tak naprawdę większości wad nie widać.
Lukasz1PL
Jak masz możliwość podjechania i obejrzenia to myślę że dobrze trafiłeś.
Oczywiście jeżeli kupił byś amortyzator na aukcji, a miał by wady których sprzedający nie wymienił to wtedy śmiało można walić negatywa :p
Ale powyżej 2006 nie kupisz za 500zł
Może sprzedający nie jest polonistą (chociaż nigdy nie wiadomo) ale napisał wady i zalety podczas gdy sporo sprzedających wad nie wymienia tylko piszą "w stanie jak na zdjęciach" a tak naprawdę większości wad nie widać.
Lukasz1PL
to właśnie jest wada tego modelu.- Pokrętło U-turn odkręca się podczas jazdy i obniża skok, ale owinięcie go taśmą wokół załatwia problem.
Jak masz możliwość podjechania i obejrzenia to myślę że dobrze trafiłeś.
Oczywiście jeżeli kupił byś amortyzator na aukcji, a miał by wady których sprzedający nie wymienił to wtedy śmiało można walić negatywa :p