Zapytaj się jeszcze na facebook'u na profilu Bikepark Stożek. Chociaż rzadko kiedy ktoś tam odpisuje.. Ja byłem w zeszłą sobotę też po deszczach i było idealnie - miejscami tylko małe błotko, tak to ziemia nie wysuszona więc fajnie się opony kleiły. Ale z okolicy to Stożek najszybciej wysycha, w porównaniu do Palenicy na przykład.
właśnie też sie mam zamiar wybrać jutro i chciałbym sie dowiedzieć czy dużo riderów tam jeżdzi w niedziele ? pytam bo zazwyczaj w tygodniu jeżde.
a co do pogody to mieszkam 40 minut jazdy id stażka także nie wiem al;e u mnie ostatnio cały czas słońce świeci więc powinno być sucho
kilerDhFr pisze:właśnie też sie mam zamiar wybrać jutro i chciałbym sie dowiedzieć czy dużo riderów tam jeżdzi w niedziele ? pytam bo zazwyczaj w tygodniu jeżde.a co do pogody to mieszkam 40 minut jazdy id stażka także nie wiem al;e u mnie ostatnio cały czas słońce świeci więc powinno być sucho
kurde właśnie nie bo przejeba**em gdzies podkładke ze sterów i nie mogłem jej znależć a bez niej wgl kiera mi nie kreciła a wkońcu ją znalazłem ale to juz było pużno;/ jak bedzie pogoda to na bank jade w następny weekend
Sporo ludzi na rowerach, sporo turystow, a przy okazji byl jakis wyscig w biegach gorskich, z dolu stozka na szczyt... i biegaczy bylo kwadrylion
Generalnie tlumy byly dzisiaj na stozku.
na rowerach tzn masz na myśli dh czy enduro bardziej ? aha ale to oni co biegali na trasach czy tam zboku gdzie autem wjeżdza obsługa wyciagu ? no też niema sie co dziwić ale wkońcu weekend