Wybór łańcucha (skromny budżet)
-
- Kontakt:
Wybór łańcucha (skromny budżet)
Witam! Panowie sprawa jest. Mój łańcuch co jakieś dwa zjazdy rozkuwa się. od tego skuwania w końcu i skuwacz odmówił posłuszeństwa. Potrzebuje nowego łańcucha, mam na niego 50 zł. Potrzebuje coś ogarniętego w tej cenie. Wcześniej miałem connexa za 53 zł bodajże i on mi takie figle płatał, ale myślę, że po części to moja wina, gdyż przyznam, że nie dbałem o niego zbytnio. Może warto znowu taki sam sobie sprezentować i po prostu dbać o niego. miałby ogarniać 8 biegów
-
- Kontakt:
ja mam connexa tego zlotego, ale chyba w kazdym jest ta sama spinka. Jest on super, bo sie nie zapieka, nie rozkuwa i nigdy nie ma z nia problemow. Nie wiem jak z zuzywalnoscia lancucha bo jezdze od kilku dni, ale do tej pory zawsze mialem sramy i te jak sie spielo, to juz nie szlo rozpiac bez tracenia nerwow
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )
Nie wiem jakie wy łańcuchy kupujecie że macie takie problemy z nimi... ja od zawsze miałem łańcuchy takie po ~30zł raz mi poszła w nim spinka(ale to się nie dziwie) z rozkuwaniem 0 problemu. Teraz mam sunringle dokładnie za 33zł(podejżewam że normalnie kosztuje ~20zł) i jakoś nie mam problemów z nim, a dbać o niego za bardzo nie dbam....
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: