Stery DART vs FSA

BIGAlus
Kontakt:

Stery DART vs FSA

Post autor: BIGAlus »

Witam,
mam dylemat, szukam sterów pod główkę tapered i widelec 1 1/8 cala. Dość dużego wyboru nie ma, trafiłem na Dartmoor'a Flash i FSA Gravity SXE. Różnica w cenie jest niewielka, natomiast w Dartach zastosowano maszyny, a w FSA już nie. Stąd moje pytanie, miał ktoś któreś z tych headsetów, zaufać marce z przeszłością czy Dartmoorowi? Z góry dzięki.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

gdzieś czytałem o tych Dartach i dobre opinie zbierały. Osobiście również wolałbym maszyny.
BIGAlus
Kontakt:

Ok, dzięki, chyba się zdecyduję na te Darty jednak, chociaż za marką nie przepadam. :P
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

marka ostatnio jak najbardziej sie wyrobiła i idzie do przodu, całkiem dobre produkty robi ;) bo co, bo polskie to złe? Jak najbardziej dobre ;)
BIGAlus
Kontakt:

W żadnym wypadku nie mam tu na myśli pochodzenia tej marki, ale ogólnie widziałem już nieco wytworów Dartmoora i się przestraszyłem. Szanuję polskie wytwory, NS, Mozartt, może i do DM się przekonam.
Pupgo
Kontakt:

Post autor: Pupgo »

Miałem kilka rzeczy od Darta i złego słowa powiedzieć nie mogę. Także brałbym stery Darta, chociażby ze względu na maszyny a nie kulki.
ODPOWIEDZ