Kolega "zielus"leci w kulki

JarekW
Kontakt:

Kolega "zielus"leci w kulki

Post autor: JarekW »

W/w człowiek skontaktował się ze mną w sprawie zakupu damper
Podobno dla kolegi
Transakcja nie doszła do skutku
Ostrzegam przed w/w użytkownikiem forum
wrapped79
Kontakt:

Post autor: wrapped79 »

Oszukał Cię - nie oddał kasy - wysłałeś za pobraniem, a on nie odebrał ??? Bo jeśli nie to chłopak zwyczajnie się rozmyślił !!!!!!!!!! A Ty po prostu żalisz się na forum !!!!!!!!!!
AveFreeride
Kontakt:

Post autor: AveFreeride »

Ja pi***le, gościu... Jak ktoś jest poważną i dojrzałą osobą to sie nie "rozmysla" tylko mówi jak jest a druga strona albo idzie na ugodę albo nie. Jeżeli sam tak robisz to współczuję osobom robiącym z Toba interesy. P.s. wiecej wykrzywkników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PB: http://tnij.org/s49y
Rwr: http://tnij.org/p6pm
TO JEST KROSS NA TYM JEŹDZI KAŻDY PROS
JarekW
Kontakt:

Re:

Post autor: JarekW »

AveFreeride pisze:Ja pi***le, gościu... Jak ktoś jest poważną i dojrzałą osobą to sie nie "rozmysla" tylko mówi jak jest a druga strona albo idzie na ugodę albo nie. Jeżeli sam tak robisz to współczuję osobom robiącym z Toba interesy. P.s. wiecej wykrzywkników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AVE za te słowa. :)

Chodzi o to ze wszyscy maja teraz olewcze podejście.
Wystarczył by telefon,mail,PW na portalu i tematu by nie było.
Też rozumiem ze może się rozmyślić,ale z łaski swojej mogł by powiadomić mnie o tym fakcie.
Ja z gościem na telefonie wystawiam damper na allegro,a tu damper wisi i wisi i 4 godziny później aukcja nadal trwa,telefonu nagle gość nie potrafi odebrać.

No i tak to się skonczyło.
wrapped79
Kontakt:

Re:

AveFreeride pisze:Ja pi***le, gościu... Jak ktoś jest poważną i dojrzałą osobą to sie nie "rozmysla" tylko mówi jak jest a druga strona albo idzie na ugodę albo nie. Jeżeli sam tak robisz to współczuję osobom robiącym z Toba interesy. P.s. wiecej wykrzywkników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drogi chłopcze - ten temat jest od tego aby pisać o osobach które okradły lub wykonały konkretny wałek - pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka. A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto :) .
MUSZEL
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: MUSZEL »

wrapped79 pisze:pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka.
nie jest żaleniem się, a ostrzeżeniem przed danym osobnikiem, bo nikt nie lubi robić interesów z rozmyślającą się w ten sposób (czytaj w tym przypadku: nieodpowiedzialną) osobą.
wrapped79 pisze: A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto :) .
ironia kolego...
wrapped79
Kontakt:

Re: Re:

MUSZEL pisze:
wrapped79 pisze:pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka.
nie jest żaleniem się, a ostrzeżeniem przed danym osobnikiem, bo nikt nie lubi robić interesów z rozmyślającą się w ten sposób (czytaj w tym przypadku: nieodpowiedzialną) osobą.
wrapped79 pisze: A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto :) .
ironia kolego...
Kolejny raz napisze - chłopak nikogo nie okradł nie zrobił wałka, a że w nieelegancki sposób się wycofał nie jest wg. mnie podstawą do żalenia się na forum tym bardziej w dziale o kradzieżach i oszustwach - rozumiesz subtelną różnicę ???? ;)

Ironia wg Ciebie - hipokryzja wg. mnie - każdy interpretuje na swój własny sposób :)
SeraaX
moderator
Kontakt:

Post autor: SeraaX »

wrapped79 może nam zostaw ocenę czy temat się nadaję do danego działu czy nie.
wrapped79
Kontakt:

Re:

SeraaX pisze:wrapped79 może nam zostaw ocenę czy temat się nadaję do danego działu czy nie.
:wink:
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Niestety miałem podobną sytuację - gość o ksywie DeadMan69 na allegro, Paweł Rachmankiewicz z Rejowca Fabrycznego. Wysłałem do niego amortyzator, podpisał się na odmowie przyjęcia paczki, od tamtego czasu zero kontaktu a ja jestem 40zł w plecy.

Żalenie się, wiem, ale może dzięki temu ktoś inny nie utopi pieniędzy...
ODPOWIEDZ