Kolega "zielus"leci w kulki
Kolega "zielus"leci w kulki
W/w człowiek skontaktował się ze mną w sprawie zakupu damper
Podobno dla kolegi
Transakcja nie doszła do skutku
Ostrzegam przed w/w użytkownikiem forum
Podobno dla kolegi
Transakcja nie doszła do skutku
Ostrzegam przed w/w użytkownikiem forum
-
- Kontakt:
Re:
AVE za te słowa.AveFreeride pisze:Ja pi***le, gościu... Jak ktoś jest poważną i dojrzałą osobą to sie nie "rozmysla" tylko mówi jak jest a druga strona albo idzie na ugodę albo nie. Jeżeli sam tak robisz to współczuję osobom robiącym z Toba interesy. P.s. wiecej wykrzywkników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chodzi o to ze wszyscy maja teraz olewcze podejście.
Wystarczył by telefon,mail,PW na portalu i tematu by nie było.
Też rozumiem ze może się rozmyślić,ale z łaski swojej mogł by powiadomić mnie o tym fakcie.
Ja z gościem na telefonie wystawiam damper na allegro,a tu damper wisi i wisi i 4 godziny później aukcja nadal trwa,telefonu nagle gość nie potrafi odebrać.
No i tak to się skonczyło.
Re:
AveFreeride pisze:Ja pi***le, gościu... Jak ktoś jest poważną i dojrzałą osobą to sie nie "rozmysla" tylko mówi jak jest a druga strona albo idzie na ugodę albo nie. Jeżeli sam tak robisz to współczuję osobom robiącym z Toba interesy. P.s. wiecej wykrzywkników!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drogi chłopcze - ten temat jest od tego aby pisać o osobach które okradły lub wykonały konkretny wałek - pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka. A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto

Re: Re:
nie jest żaleniem się, a ostrzeżeniem przed danym osobnikiem, bo nikt nie lubi robić interesów z rozmyślającą się w ten sposób (czytaj w tym przypadku: nieodpowiedzialną) osobą.wrapped79 pisze:pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka.
ironia kolego...wrapped79 pisze: A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto.
Re: Re:
Kolejny raz napisze - chłopak nikogo nie okradł nie zrobił wałka, a że w nieelegancki sposób się wycofał nie jest wg. mnie podstawą do żalenia się na forum tym bardziej w dziale o kradzieżach i oszustwach - rozumiesz subtelną różnicę ????MUSZEL pisze:nie jest żaleniem się, a ostrzeżeniem przed danym osobnikiem, bo nikt nie lubi robić interesów z rozmyślającą się w ten sposób (czytaj w tym przypadku: nieodpowiedzialną) osobą.wrapped79 pisze:pisanie o tym że ktoś się wycofał z transakcji w ten lub inny (mniej elegancki) sposób jest żaleniem i koniec kropka.
ironia kolego...wrapped79 pisze: A wykrzyknik są po to aby je stawiać - w większej lub mniejszej formie dokładnie tak jak to Ty poczyniłeś drogi hipokryto.

Ironia wg Ciebie - hipokryzja wg. mnie - każdy interpretuje na swój własny sposób

Re:
SeraaX pisze:wrapped79 może nam zostaw ocenę czy temat się nadaję do danego działu czy nie.

Niestety miałem podobną sytuację - gość o ksywie DeadMan69 na allegro, Paweł Rachmankiewicz z Rejowca Fabrycznego. Wysłałem do niego amortyzator, podpisał się na odmowie przyjęcia paczki, od tamtego czasu zero kontaktu a ja jestem 40zł w plecy.
Żalenie się, wiem, ale może dzięki temu ktoś inny nie utopi pieniędzy...
Żalenie się, wiem, ale może dzięki temu ktoś inny nie utopi pieniędzy...