http://www.vitalmtb.com/product/feature ... potted,200
...to prototyp, nie musi być ładny. A co do samego sprzętu to jeśli wejdzie do produkcji to raczej dość szybko bo pewnie technicznie jest tylko pomniejszonym widłem do MX. Boję się tylko że nie będzie dostępny dla normalnych klientów tak jak dampery.Impus pisze:Wg mnie może inżynierów mają mega, ale kogoś od designu też nie zaszkodziłoby zatrudnić
Kupujący rowery Speca są nienormalni?muras pisze:Boję się tylko że nie będzie dostępny dla normalnych klientów tak jak dampery.
Chodziło mi raczej o to że teraz cały kontener Ohlinsów leci do chin gdzie przykręcają je do Speców. Ja jako zwykły biker, posiadacz Gianta nie moge go sobie kupić (zakładając że było by mnie stać).nhp890 pisze:Kupujący rowery Speca są nienormalni?muras pisze:Boję się tylko że nie będzie dostępny dla normalnych klientów tak jak dampery.
właśnie bodajże pisali że dampery będą tylko do seryjnych Speców...nhp890 pisze:Rozumiem. A było powiedziane oficjalnie, że nie planują sprzedaży samego dampera? Bo jeśli nie to tylko czekamy
popieram :pArthurGreen pisze:Niby szpiegowskie foto, ale brzydki tak samo jak ten tylny damper:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość