Czy zwykły ściagacz do korb którym ściągałem korbe z kwadratu będe nim mógł ściągnąć korbe z ISISa? i jeszcze takie pytanko bo mam problem, otóż mam korbe blackbox38T, z tyłu kaseta SRAM 5.0 i łańcuch(SRAM) mi spada podczas niewielkich dropów. z jakiś schodków se skocze i od razu spada. Łańcuch nawet skróciłem o 3ogniwa i nadal spada. Dlaczego tak sie dzieje???Dzieki za odpowiedzi =]
co do sciagacza to jest duze prawdopodobienstwo ze ta czesc co sie zapiera o oś suportu bedzie za huda i wejdzie w dziure po śróbie, zazwyczaj wystarczy cos podłozyc, ja urzywam 12gr :D 1gr|10gr|1gr i daje rady :D
e ja mam lepszy patent - odkrecasz srube z prawej - bierzes kawalek cienkiej rurki najlepipej pelnej o odpowiednim rozmiarze - kladas do osi krecisz ci ci wyjdzie jak sciagniesz jedna to do supportu z tej strony gdzie sciaganles i jest czysta os wkrecasz lekko palcami srobke i to samo (rurak sciagacz i masz wyszystko zrobione)
Osie isis sa wiercone i gwintowane w srodku (przynajmniej truvativ) i sruba, ktora ma wypychac korbe wkreci sie w suport.
Ja zrobilem tak ze podlozylem monete 2groszowa i gladko wyszlo (tylko bilonik sie lekko wygial ;-)