Wątki obserwowane / subskrypcje - jak?

Wooyek
Kontakt:

Wątki obserwowane / subskrypcje - jak?

Post autor: Wooyek »

Mimo wielkiego sentymentu, olałem to forum na długie miesiące (w sumie to nawet lata) z jednego głównego powodu: brak możliwości śledzenia nowych odpowiedzi w interesujących mnie wątkach w jakikolwiek sposób.

:evil: Nie ma powiadomień e-mail.
:evil: Nowe wątki nie pojawiają się w zakładce "Obserwowane" w Panelu użytkownika.
:evil: Nie da się dodać tematu do obserwowanych bez wypowiedzenia się w nim.

Teraz postanowiłem wrócić, licząc na to, że ten problem został rozwiązany. A tu dalej to samo.

WTF???

Czy to ja jestem tak durny, że nie potrafię tego ogarnąć?
Czy też może przy każdym wejściu na forum mam przeglądać wszystkie działy w poszukiwaniu "swoich" wątków? :|
Korn_8
Kontakt:

Re: Wątki obserwowane / subskrypcje - jak?

Post autor: Korn_8 »

Wooyek pisze:Czy to ja jestem tak durny, że nie potrafię tego ogarnąć?
Chiałbym, żebyś był, bez urazy oczywiście ; )
Widziałeś podobne tematy na forum do Twojego? Ja się nie spotkałem.
Już dawno powinieneś to napisać, a nie teraz dopiero, jeszcze z roszczeniami.

Z autopsji wiem, że dopiero gdy napisałem z propozycją otworzenia shoutbox'a i poparciem użytkowników został on utworzony. Jak widać sprawdza się.
Dorzucając swoje 3grosze, pytam: Dlaczego jest tak mało podpiętych tematów w poszczególnych działach? (w zasadzie jest to tylko regulamin?) Typu: rozwiązania jakiś popularnych problemów o które często ktoś pyta, zakładając naturalnie nowy temat.
Forum jak było nie przejrzyste i ciężkie do ogarnięcia na szybko (szczególnie dla nowych), tak dalej jest.
Centruję i zaplatam w Krakowie, zapraszam do współpracy.
Wooyek
Kontakt:

Korn_8 pisze:
Wooyek pisze:Czy to ja jestem tak durny, że nie potrafię tego ogarnąć?
Widziałeś podobne tematy na forum do Twojego? Ja się nie spotkałem.
Już dawno powinieneś to napisać, a nie teraz dopiero, jeszcze z roszczeniami.
Pisałem o tym problemie zanim olałem to forum na ponad dwa lata (było to jeszcze na starym forum). Nie był to oczywiście jedyny powód, ale chyba główny.

Co do roszczeń - nie mam żadnych, co miałeś na myśli?
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

Fajne było tez "nieczytane posty" z tego się miło korzystało
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

Wooyek pisze:Mimo wielkiego sentymentu, olałem to forum na długie miesiące (w sumie to nawet lata) z jednego głównego powodu: brak możliwości śledzenia nowych odpowiedzi w interesujących mnie wątkach w jakikolwiek sposób.

:evil: Nie ma powiadomień e-mail.
:evil: Nowe wątki nie pojawiają się w zakładce "Obserwowane" w Panelu użytkownika.
:evil: Nie da się dodać tematu do obserwowanych bez wypowiedzenia się w nim.

Teraz postanowiłem wrócić, licząc na to, że ten problem został rozwiązany. A tu dalej to samo.

WTF???

Czy to ja jestem tak durny, że nie potrafię tego ogarnąć?
Czy też może przy każdym wejściu na forum mam przeglądać wszystkie działy w poszukiwaniu "swoich" wątków? :|

hmm te rzeczy da się pewnie poprawić, ale muszę Cie poprosic o cierpliwosc, bo w tej chwili wlasnie poprawiamy problem z logowaniem na forum (sporo uzytkownikow ma jeszcze problemy) oraz wysylanie maili. To sa podstawy, ktore poprostu musza dzialac. Wlasciwie wczoraj serwer zostal przeinstalowany tak swoja droga, wiec powoli do przodu.. Problemy ktore opisales sprawdze i dam znac!
Wooyek
Kontakt:

Super, z góry dzięki ;) Myślę, że dużo osób na tym skorzysta.

W międzyczasie musi wystarczyć "Zobacz swoje posty" - przynajmniej da się śledzić odpowiedzi w wątkach, gdzie się pisało.
ODPOWIEDZ