Wstawiłem na Giełdę ogłoszenie, że szukam dampera sprężynowego o długości montażowej 17-17,5 cm. Nie ma żadnych odpowiedzi.
Wiem, że są dampery o długości montażowej 165 mm i 185 mm, ale te pierwsze są dla mnie za krótkie, a te drugie - za długie. I tu moje pytanie: Czy istnieją w ogóle jakiekolwiek dampery sprężynowe - chociażby niszowe, mało popularne - o długości montażowej pomiędzy 165 a 185 mm?
Damper sprężynowy o długości montażowej 17-17,5 cm
Puncu, wiem, że było o tym w moim poprzednim temacie, ale była tam tylko opcja zakupienia tych tulejek od Proshox. Zapytałem tutaj znowu, ponieważ liczyłem, że użytkownik tomek059 poda mi jakieś miejsce, gdzie mógłbym kupić te tulejki taniej, bo na razie wychodzi 120 zł za komplet.
Więc, użytkowniku tomek059, wiesz gdzie mógłbym dostać te tulejki taniej?
Więc, użytkowniku tomek059, wiesz gdzie mógłbym dostać te tulejki taniej?
Ale nawet jeśli miałbym damper o długości montażowej 185 mm i miałbym te tulejki offset'owe zmniejszające długość montażową dampera o 6 mm, i tak miałbym w sumie 179 mm dampera, więc za dużo, bo potrzebuję 170-175 mm.
Ponawiam pytanie: Czy istnieją w ogóle jakiekolwiek dampery sprężynowe - chociażby niszowe, mało popularne - o długości montażowej pomiędzy 165 a 185 mm?
Ponawiam pytanie: Czy istnieją w ogóle jakiekolwiek dampery sprężynowe - chociażby niszowe, mało popularne - o długości montażowej pomiędzy 165 a 185 mm?