hej jak zrobic wallrida??
prosilbym abyscie napisali pmniejwiecej pod jakimi kontami najezdzac itp.z gory dzieki i ps.nie bylo nic w szukaj ani na google.pl
no bo wiesz...to jest wyzsza szkola jazdy...ja szczerze mowiac nie mam zadnego nawet zielonego pojecia:D to juz trzeba byc na prawde pro zeby to umiec:D
zalezy czy jest jaka pochylosc i czy ten wall jest prosty czy tez skreca ... wiesz musisz napisac co i jak :D ja osobiscie robie cos w stylu odbicia sie oboma kolami od pionowej sciany nci wiecej a na innych nie probowalem :(
ja też robie coś takiego, że się odbijam od ściany... a raczej tylko obcieram oboma kołami. Mam lekkie wybicie przed ścianą, najeżdzam i próbuje położyć rower. Jak przesadze to nie zdąrze się wyprostować do lądowania i na nogi spadam, jak za lekko to się ześlizguje po ścianie. Poprostu spróbuj.
znajdujesz ścianke do któej idzie przed pionem jakis pochyły podjazd, no i na samej górze przy duzym speedzie robisz bunnego przechylając sie w bok jak przednie koło dotknie ściany. I tyle. Ale to trudne sotrzegam. Pamiętaj zęby na samej góze podjazdu skręcić w bok zębyś czasem kuwa nie najechał na prosto bo zrobisz backflipa;P
no i można to ćwiczyć jak są schody które idą w dół i przy jednej stronie schodów jest ściana i masz miejsce zęby do schodów podjechać rozpędzając sie nie jak na stairgapa tylko z boku, wtedy wyskakujesz, przed wyskokiem skręcajć w dół schodów, i robisz jak na stolik- przechylasz rower i jak dotkniesz ściany kołami odbijasz sie,prostujesz sie i gdzieś lądujesz;P