Jaka obręcz

KMtown
Kontakt:

Jaka obręcz

Post autor: KMtown »

Hej mam takie pytanie która obręcz będzie lepsza:
Dartmoor 2013 Raider czy Octane One 2013 solar 31

Choć najbardziej kolorystycznie odpowiadała by mi obręcz solar 13
Na obręcz mogę dać max 80zł nie więcej dlatego ,że muszę kupić dwie.
Jeśli jakieś macie do polecenia to śmiało pisać. Wymagania to czarny kolor jeśli był by też inny kolor np napisy to mogą być białe lub niebieskie , rozmiar 26 pod 36 szprychy :)
dawied2805
Kontakt:

Re: Jaka obręcz

Post autor: dawied2805 »

KMtown pisze: rozmiar 36 pod 34 szprychy :)

:shock: chyba sie delikatnie pomyliłeś :D
dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=90656
wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

dawied2805 kolega z postu wyżej się pomylił, no ale cóż lepiej z niego beke cisnąć niż pomóc...

Co do tematu, na Twoim miejscu brałbym raidery. Można na nich budżetowo lekkie koła złożyć.
Jeśli nie ważysz więcej niż ja i nie jeździsz na mega niskim ciśnieniu to dadzą radę spokojnie na przodzie, jak i na tyle.
Miałem raidera w tym sezonie na tyle i jako, że jestem fanem niskiego ciśnienia to musiałem zmienić felgę, ponieważ opona lubiła spaść z obręczy.
Po zamianie na fortressa jest wszystko cacy.
KMtown
Kontakt:

Posiadam teraz obręcze fortress tylko ,że z ściankami pod v-break i nie podobają mi się. Myślałem nad zmianą tylko na całe czarne ale właśnie się zastanawiam nad fortresem, raiderem ,solarem 31 i 34. Ale chyba będę brać pod uwagę fortressy i solary 34 chyba najmocniejsze są tych wszystkich. Lubie jeździć na niskim ciśnieniu i ważę ok 65kg. Fortressy się sprawdzają i nie mam im nic do zarzucenia. Podobają mi się solary 34 malowaniem i tym ,że są troszke niższe i szersze od fortressów a ceny mają zbliżone :) Może zaryzykować i kupić solary 34 ?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Bardzo podoba mi sie ten temat bo Raidery i Solary to ta sama obręcz.
YouYeezy
Kontakt:

Re:

Post autor: YouYeezy »

KMtown pisze:Posiadam teraz obręcze fortress tylko ,że z ściankami pod v-break
Z tego co mi się wydaje to fortress'y są tylko ze ścianką pod v-break ,a raider to wersja bez ścianki ;)
KMtown
Kontakt:

Nie wiedziałem ,że to jest ta sama obręcz :P

Ale są dwie wersje fortresów jedną to jest cała malowana a druga posiada szlifowaną ścianę i właśnie te mam i mi się nie podobają.

Ale temar już nie ma sensu jak to są te same obręcze :)
ODPOWIEDZ