Ubranie a raczej jego cena
Ubranie a raczej jego cena
Witam !
Tak sie zastanawialem ostatnio nad tym jak ja wygladam jadac na rowerze i doszedlem do wniosku ze nie za ciekawie to wyglada (tzn. w dupie to mam w sumie ale fajnie by by lo jednak miec jako tako).
Wiec zaczynam ogladac sklepy z odzeiza... no .. sportowe w miescie to są tylko dresiki dla takich streetowych a to nie dla mnie, no to patrze bluzy Fox`a i ceny mnie z nog zwalily!
200 zloty za bluze... no.. koszt wyprodukowania bedzie (chyba) z 30 no to ja dziekuje. Nie da sie tego jakos taniej kupic, niekoniecznie jakies oryginalne bo niepotrzebna mi taka (a narazie jakas laitowa bluze bym chcial). Zeby tylko jako-tako to wygladalo.
pozdrawiam.
Tak sie zastanawialem ostatnio nad tym jak ja wygladam jadac na rowerze i doszedlem do wniosku ze nie za ciekawie to wyglada (tzn. w dupie to mam w sumie ale fajnie by by lo jednak miec jako tako).
Wiec zaczynam ogladac sklepy z odzeiza... no .. sportowe w miescie to są tylko dresiki dla takich streetowych a to nie dla mnie, no to patrze bluzy Fox`a i ceny mnie z nog zwalily!
200 zloty za bluze... no.. koszt wyprodukowania bedzie (chyba) z 30 no to ja dziekuje. Nie da sie tego jakos taniej kupic, niekoniecznie jakies oryginalne bo niepotrzebna mi taka (a narazie jakas laitowa bluze bym chcial). Zeby tylko jako-tako to wygladalo.
pozdrawiam.
-
- Kontakt:
ubranka
Ej oni mufiom tak jak jest.. ubranka som drogie..jak większość części.. zapefne wszyscy dobrze wiedzom że DH i FR są bardzo kosztowne.. i uprawiają to raczej nie za biedni ludzie wienc czemu producenci bluz mieli by nie zarobić na nich więcej..- co najmniej 180 zł trzeba wydać.. =D Szczerze mufiąc uważam że to dla szpanerów.. liczom sie umiejentności nie wygląd!!!!
ven - allegro znasz? swojego czasu tam duzo takiego badziewia sie petalo po przystepnych cenach... w sklepie czegos takiego nigdy w zyciu nie kupuj. Masz przedstawiciela foxa w pollsce i jego strone cos x-wear czy cos, polookaj tez po internetowych sklepach
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
a mi po *** blua foxa... chodzi chyba o bluze ktora dobrze wyglada, jest wygodna a to jakie ma logo to ***... pozerstwem jest dla mnie kupowanie po to zeby miec takiego orginala.
inna sprawa jest wytrzymalosc na np gleby. kiedys ktos pisal ze podrobki sie dra szybko itp... to jest tez inny aspekt :|
inna sprawa jest wytrzymalosc na np gleby. kiedys ktos pisal ze podrobki sie dra szybko itp... to jest tez inny aspekt :|
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
kiedys w necie byl sklepik kolesia ktory szyl spodnie na zamowienie (wymiary dostarczalo sie jemu). Trzy rodzaje kamuflarzu (pustynny, lesny i miejski) dlugie badz krotkie nogawki i wzmocnienia tam, gdzie zwykle spodnie sie przecieraja (kolana, nogawki i dupa). Ceny tez byly niezle, bo chyba 120 za spodnie dlugie. Taki towar szyty przez bikerow, dla bikerow;)
Niestety adres mi gdzies zaginal...
Niestety adres mi gdzies zaginal...
www.mushroomhead.prv.pl
.::GG[4839750]::.
.::GG[4839750]::.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: