Sun Ringle MTX 31
Sun Ringle MTX 31
Siemanko. Dużo wytrzymują wyżej podane obręcze?
-
- Kontakt:
@Enigma
I tu się mylisz, MTX 39 jest bardzo dobrą obręczą do hardcorowego DH, jeżeli oczywiście jeździmy sztywniakiem bo do fulla to nie ma sensu (chyba że jakiś Tomac
). Choć mam kolegę co jeździ na Konie Stinky 03 z MTX 39 przód i tył i nie narzeka. Więc drogi Radku161 jeżeli masz sztywniaka to bierz na tył MTX 39 a przód MTX 31.
I tu się mylisz, MTX 39 jest bardzo dobrą obręczą do hardcorowego DH, jeżeli oczywiście jeździmy sztywniakiem bo do fulla to nie ma sensu (chyba że jakiś Tomac

drogi Veerson, nie widzę żadnych zalet MTXa 39, skoro dużo lżejsza obręcz dobrze zapleciona, z naciągniętymi szprychami wytrzyma dokładnie tyle samo. Nie jestem maniakiem schodzenia z wagi, ale szerokość i waga tej obręczy niekoniecznie świadczy o jej większej wytrzymałości. Była ostatnio na forum mała dyskusja na ten temat, polecam się zapoznać 

-
- Kontakt:
Nie wiem jak można jeździć, żeby zestaw mtx39 komuś bardzo pasował, może tak jak mi kiedyś, nie mając pojęcia w temacie, ani żadnego doświadczenia... Mtx39 to straszne kloce, pancerne. Złożyłem komplet do sztywniaka, przejeździły tam rok, przez kolejne dwa lata trzymam je jako koła na błoto. Do dzisiaj nie potrzebowały żadnego większego naciągania szprych i są praktycznie idealne proste...
Reasumując, teraz jeżdżąc na mtx33 dalej stwierdzam, że to sporo za dużo, komplet 29/31 powinien być idealny.
Reasumując, teraz jeżdżąc na mtx33 dalej stwierdzam, że to sporo za dużo, komplet 29/31 powinien być idealny.