Góra Żar A-LINE

yaaz
Kontakt:

Góra Żar A-LINE

Post autor: yaaz »

Jedna z ostatnich tras które powstały w polsce na dobrej miejscówce.
Trasa jest SUPER dużo elementów do skakania, jeździ się po niej świetnie, poniżej filmik z trasy
https://www.youtube.com/watch?v=ayLDjUA4_YE
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Trasa fajna ale sporo elementów dalej do poprawy. W skali PL dobrze bo u nas mało takich tras ale sporo hop do poprawy. Fajny filmik
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

Spaced, sporo elementów? Wskaż mi choć jeden element trasy, który nie wymaga poprawy (nie licząc prostych odcinków) ;-)

Moje ulubione są bandy z dziurą, to miał być chyba transfer. Wallride tez czadowy, idzie zamknąć zawieszenie wjezdzajac na niego z należytą prędkością, ostatnie dirtowe wybicie na polanie też daje rade, szczegolnie przy 60km/h.

Filmik fajny :-)
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

No chlopaki mnie dziwia bo jeżdza po europie i wiedza jak takie przeszkody powinny wygladać wiec mam wrazenie, ze to po prostu niechęc do poprawiania kiedy cos nie wyjdzie. Nie wyszło? Eee zostawic.

Ale trasa jak na polskie standardy spoko. Wiele band trzyma dobrze, jazda dość płynna. Nie nudziłem się chociaż wole Wisłe i wolałem Karpia trase. Swoja drogą ona jest jeszcze przejezdna? Bo 4 lata mnie na niej nie było.
MarioSK
Kontakt:

Post autor: MarioSK »

No, ta trasa jest ekstra!! Byłem tam, jest naprawdę czadowo, polecam wszystkim! :D
ODPOWIEDZ