RAAMA DUAL STRET

marcin107
Kontakt:

RAAMA DUAL STRET

Post autor: marcin107 »

JAKOM RAME BYSCIE KUPILI DO STRETU W GRANICY 500 ZL TYLKO TAKOM KTORA SEI NIE ZLAMIE
sluba
Kontakt:

Post autor: sluba »

ja mam pointa za 310 zeta i jest luz a jak nawet sie zlamie to nieplaczesz nadnia ze sie rozpierdolila bo niekosztowala 3000 tysiakow
hiroszima
Kontakt:

Post autor: hiroszima »

JA PIERDZIELE >>> JESTES KORKIEM ?? JEST WPIZDE TAKCH TEMATOW >> JEST OPCJA SZUKAJ >> I NIE PISZ DUZA CZCIONKA ! :P :P :P %-)
UNO_____________
KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

powiem ci tak bierz draga pointa ballisticka a zresztą poszukaj sklepów bedziesz miał zastosowanie:street widzisz mądry jestem nie??
po co to pisałem JEŚLI JEST OPCJA SEARCH
PS.NIEMA TAKIEJ RAMY CO SIE NIEZŁAMIE HEHE (KAMIEŃ SIKIRKA,MŁOTEK 5KG ITP ITD)
jebac nikoma
KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

powiem ci tak bierz draga pointa ballisticka a zresztą poszukaj sklepów bedziesz miał zastosowanie:street widzisz mądry jestem nie??
po co to pisałem JEŚLI JEST OPCJA SEARCH
PS.NIEMA TAKIEJ RAMY CO SIE NIEZŁAMIE HEHE (KAMIEŃ SIKIRKA,MŁOTEK 5KG ITP ITD)
jebac nikoma
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

jaki kupić dugopis by sie nie wypisał nigdy. Albo ołowek by sie nie złamał.
Zalezy czy mocno przyciskasz czy nim rzucasz czy masz mlodszego brata albo psa, czy Ci kolega w szole nie ukradnie itp.

pytanie lipne jesli chodzi o to złamanie. Są ramy mocne i mocniejsze, ale kto to może ocenic w skali na 100 punktów ? nikt!

jednemu pęknie po tygodniu, bo spadł na przód ale ne zauwazył, innemu peknie bo wada fabryczna. Czasem ramka za 300 jest lepsza niz za 3000. Czasem wytrzymał dłużej i cholera wie dlaczego. Jednemu peknie po tygodniu i będzie szerzył zła opinie a u innego 3 lata.

Licz sie z tym że to od Ciebie zalezy czy pęknie i tylko ty możesz to najlepiej ocenic.
dupa.
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

erenes - dobrze powiedziane
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

erenes filozof :)
GG:3376530
Kuba z Wrocka
Kontakt:

Post autor: Kuba z Wrocka »

[quote="erenes"]jaki kupić dugopis by sie nie wypisał nigdy. Albo ołowek by sie nie złamał.
Zalezy czy mocno przyciskasz czy nim rzucasz czy masz mlodszego brata albo psa, czy Ci kolega w szole nie ukradnie itp.[/quote]
No wlasnie, mam taki problem zwiazany bezposrednio z ta tematyka. Na ktorejs z ostatnich lekcji fizyki piekna blondynka Agnieszka zwana tez pania profesor polecila zpaisac jakas regulke na kolorowo. A ze juz liceum to prawie nikomu sie nie chce nosic kolorowych pisadelek czyli np kredek. Delikatnie zasygnalizowalismy ze nie posiadamy kredek mowiac 'A ma ktos kredki???' (dobrze wiedzielismy ze nikt ich nie ma). Na zastala sytuacje niewiasta za biurkiem odpowiedziala pozytywnie oswiadczajac, iz ona ma kredki i chetnie sie nimi podzieli z nami. blablablabla...... Ja wybralem sobie najpierw zolta, no a pozniej wszystko chcialem lekko zamazac czerwona bo nic do kurwy nedzy nie bylo widac. Kredki takie dziwne byly, jakby plastikowe, jakby swiecowe ale zadne z tych. Nie byly to tez pastele. Lubie sie bawic czymkolwiek co mi wpadnie w rece wiec sprawdzalem jak gibkie sa te kredki, a konkretnie czerwona. Niestety zlamalem ja +/- w polowie i do konca lekcji nie moglem przestac sie smiac, po skonczeniu lekcji (byla to juz ostatnia) w autobusie sie zaczolem smiac z tego i musialem wysiasc na jakims przeddupiu (mieszkam na zadupiu).
No i teram mam problem. Co zrobic, kupic jej jakies kredki, ladnie przeprosic czy co???
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Wilczek
Kontakt:

Post autor: Wilczek »

Kuba jestes zajebisty :D
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

point to najlepszy sztywniak na swiecie, i ta cena:P
entombed
Kontakt:

Post autor: entombed »

taaaaak point to najbardziej wyjechana rama, jedna z najbardziej wypierdolistych ram na swiecie, jest wytrzymała i tania, a pozatym sliczna!!!!
mtb to ***
Dj_gucio
Kontakt:

Post autor: Dj_gucio »

Destroyer street + mufa bmx, albo destroyer jump + mufa bmx w dodatku w destroyerze możeszse customa zrobić a i jeszcze jedno... SZUKAJ :P W pizdu i troche tego było
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2930527
Eee...
Kontakt:

etam to nic przy najlepszej sztywnej ramie poincie
sopelnysa
Kontakt:

Post autor: sopelnysa »

no kurde kazdy z destrojerem
jest jeszcze wile ram kotre sa dosyc tanie a dobre trza poszukac a napewno taką sie znajdzie chocby Amstaff tez fajna ramka ludzie z okolicy ja mają i nie narzekają a robią na niej naprawde wiele fakt ze jak skoczysz na sztywniaku z 4 m na plaskie to praktycznie kazda ma prawo peknac takze wybor nalezy do Ciebie
Eee...
Kontakt:

nie, nie point o głowe przewyzsz wszystkie
CARBON
Kontakt:

Post autor: CARBON »

point jest zajebisty i ta cena tylko szkoda ze 2 kolory przydalo by sie wiencej
My bike is my live <zycie bez bika niebyloby wypelnione>
CARBON
Kontakt:

Post autor: CARBON »

point jest zajebisty i ta cena ale 2 kolory szkoda
My bike is my live <zycie bez bika niebyloby wypelnione>
smoleń
Kontakt:

Post autor: smoleń »

point jest spoko ale to alluminium i napewno nie jest lepszy od destroyera streeta ja miałem pointa i zajebiście sie jeździło ale na destroyerze jest 2x lepiej bo po1 jest krutszy a po2 jest cro -mo
gg5498782
(no bike no fun)
ODPOWIEDZ