co z tego ze spalony ale mój kumpel chciał jechac to moze sie z nim zabiore i cos tam sie da kupić ewentualnie ale to narazie jeszcze nic pewnogo okaże sie w czerwcu
co z tego ze spalony ale mój kumpel chciał jechac to moze sie z nim zabiore i cos tam sie da kupić ewentualnie ale to narazie jeszcze nic pewnogo okaże sie w czerwcu
Jak by co to polecam sklep Apollo Bikesport (www.apollobikes.cz) w miejscowosci Nachod koło Kudowy Zdrój. Wystarczyło tylko troche z kolesiem pogadac i wyrwałem a ganga i kask bella wszystko 2 razy taniej niz u nas, bo tak normalnie w przeliczeniu to ceny wychodza niewiele tansze, trzeba pogadac i wytargowac rabacik (no i jeszcze podatek trzeba odliczyc ale teraz po wejsciu do ue sam nie wiem jak to jest :(((((((((( ??????????
Kiedyś najbardziej opłacało się kupować ramy bo różnica ceny miżdzy Polską, a Czechami była naprawdę duża. W chwili obecnej nie wiem czy dalej się to połaca bo weszliśmy do UE, a czeska korona poszła bardzo w górę. Jedyną opcją jaką widzę poza Czechami są Niemcy (nie mam pojęcia gdzie mieszkasz, więc
nie wiem czy masz dużo dalej niż do Czech).