Bardzo głośno ostatnio jest na temat dropu na dolnej w WA-WIE. Sopx. Każdy ma swoje zdanie . Każda gadka kończy siem kłutnią i zakłucaniem forum. Proponuje ustawke we wakacje we Wa-wie na tym dropie!!! Wtedy wszyscy zobaczymy jaki jest ten " najwiekszy drop w POlsce ". PRoponujcie gdzie jak i kiedy siem spotkamy - taki mały zlocik. SID wcale nie przecze że ten drop jest naj bo go nie widziałem. LOOZ
UStawiajcie siem ludzie ja nawet z Wa-wy nie jestem więc nie będe nic proponował.
stary zaczales temat zupelnie tak jakbys nie dowierzal temu ze cos takiego istnieje, moze faktycznie przyjedziesz i sam zobaczysz!! mysle ze inaczej bys mowil jakbys go zobaczyl
Kurde może rzeczywiście to tak zabrzmialo w każdym razie nie chciałem żeby mnie tak rozumiano a o przyjechanie owszem jak będe w Wawie zajrze tam al chciałbym żeby CI wszyscy niedowiarkowie tam pojechali!!!!
Ale zes przyjebal... wejdz sobie na dach bloku (najlepiej z bajkiem) stan na krawedzi i bedziesz mial lepsze wrazenia niz jakas tam Dolna... Proponuje ustawke we wakacje we gdzie chcecie byle na dachu jakiegos bloku...
muhehehe
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Powiem tak, malo widzialem ale ostatnio tam bylem i jak podjechalem od dolu i popatrzylem to przypomnial mi sie tekst starego "do skakania jest skakanka a do latania samolot"... A jak na gore wszedlem i popatrzylem w dol to mialem wizje jak spadam bokiem wszystko sie lamie, spadam i przypierdalam w drzewo ktore jest tam chyba juz pozaliczane :)