Siema, zastanawiam sie nad kupnem marzocchi 888 i nie wiem, które wybrać
888 rcv z 2007 czy 888 rcv z 2008?
Słyszałem że z 2008 maja jakąś wadę ale czy to prawda? miał może z was już je ktoś?
Marzocchi 888 RCV 2007 czy 2008?
1. zmień nazwę tematu żeby odnosiła się do tego o co pytasz - więcej forumowiczów będzie mogło udzielić tobie odpowiedzi, a z drugiej strony więcej osób o podobnym problemie znajdzie rozwiązanie bez tworzenia identycznego tematu.
2. widziałem sporo "ot tak" zepsutych 888 właśnie z roku 08-09 i była to zatrważająca ilość względem pozostałych roczników. Przede wszystkim duże luzy odstraszyłyby mnie od zakupu tego rocznika. 07 był sprawdzony i podobno ostatni produkowany we Włoszech
.
Sam mam 2012 CR i nie narzekam, ale chyba już od 2010 uspokoiły się z tym psuciem :P
2. widziałem sporo "ot tak" zepsutych 888 właśnie z roku 08-09 i była to zatrważająca ilość względem pozostałych roczników. Przede wszystkim duże luzy odstraszyłyby mnie od zakupu tego rocznika. 07 był sprawdzony i podobno ostatni produkowany we Włoszech

Sam mam 2012 CR i nie narzekam, ale chyba już od 2010 uspokoiły się z tym psuciem :P
http://utn.pl/OKAZJE <-- Dobry sprzęt za dobre pieniądze! : )